Η θλιβερή ιστορία του αγαπημένου κλόουν της Λάρισας

Ο Γιώργος Κεντρίδης, ήταν για χρόνια από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες της Λάρισας, χαρίζοντας γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.

Όταν δεν πρόσφερε χιούμορ αυτοσχεδιάζοντας επίσης με την παντομίμα του, προσπαθούσε να δώσει ελπίδα διαθέτοντας λαχεία σε πλανόδιους.

Ο καταγόμενος από τη Μυτιλήνη Γιώργος Κεντρίδης, μια ζωή βιοπαλαιστής, όπως αναφέρει το onlarissa.gr απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών με τη σπιτονοικοκυρά του να τον βρίσκει νεκρό το βράδυ της 28ns Φεβρουάριου, στο διαμέρισμά του στη Λάρι­σα.

Ωστόσο από την 28η Φεβρουάριου που πέθανε μέχρι και σήμερα, το άψυχο σώμα του 84χρονου που αποτέλεσε γραφική μορφή της Λάρισας, παραμένει «ξεχασμένο» σε νεκρο­θάλαμο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Σχεδόν σαράντα ημέρες από τον θάνατο του Γ. Κεντρίδπ, κατά πώς φαίνεται, δεν εκδηλώ­θηκε ενδιαφέρον για να τον κηδέψουν, με αποτέλεσμα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, το Αστυνομικό Τμήμα και η Ιατροδικα­στή Υπηρεσία να αναζητούν λύση προκειμένου να τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία, μετά από αίτημα που υπέβαλε χθες η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στις δικαστικές αρχές, καθώς η σορός του 84χρονου δεν μπορεί να παραμείνει άλλο στο νεκροτομείο του ΠΠΓΝΛ.