70 τα θύματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα – Δύο νεκροί σε Κέρκυρα & Καστοριά

Στους 70, πλέον, ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στη χώρα μας καθώς έχασαν τη μάχη  μία 89χρονη από την Καστοριά και ένας 75χρονος,  οποίος σύμφωνα με το corfupress εξέπνευσε το πρωί της Κυριακής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Ήταν το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Κέρκυρα. Χθες, Σάββατο, η κατάσταση του 75χρονου είχε δείξει μία σταθεροποίηση, ωστόσο, μέσα στη νύχτα επιδεινώθηκε ραγδαία. Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, έχει προσβληθεί από το νέο κορωνοϊό και η σύζυγός του, η οποία επίσης νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Την ίδια ώρα, με το θάνατο μιας 89χρονης στο νοσοκομείο της πόλης σήμερα 5 Απριλίου 2020, οι νεκροί από την Καστοριά και τη γύρω περιοχή ανέρχονται πλέον στους 9. Ηηθανούσα ήταν θετική στον κορωνοϊό εξού και νοσηλευόταν, ενώ υπέφερε και από υποκείμενα νοσήματα.

Στην χθεσινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα  είχαν ανακοινωθεί 68 θάνατοι.

Τα νέα κρούσματα είναι 60 ενώ ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων έφτασε τους 1673. Επίσης 92 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα με μέση  ηλικία τα 66 ετη. 10 άνθρωποι έχουν πάρει εξιτήριο από τις ΜΕΘ.