Αθάνατο ελληνικό δαιμόνιο: Ξαφνικά... χάλασαν τα υδραυλικά σε χιλιάδες εξοχικά

Ότι ο Έλληνας είναι εφευρετικός όταν θέλει να «σπάσει» τις απαγορεύσεις είναι γνωστό. Έτσι, το ελληνικό δαιμόνιο θριάμβευσε την Παρασκευή πριν από το πρώτο Σαββατοκύριακο με… απαγόρευση κυκλοφορίας αφού ως εκ… “θαύματος” «έσπασαν» τα τηλέφωνα από πολίτες που ήθελαν άδεια μετακίνησης γιατί… είχαν χαλάσει υδραυλικά στα εξοχικά τους!

Αυτό αποκάλυψε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαραδαλιάς κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

«Είναι πολύ σημαντικό όλοι να αφήσουμε τις δικαιολογίες» είπε ο κ. Χαρδαλιάς καλώντας τους πολίτες που αψηφούν τους περιορισμούς, να σταματήσουν να ψάχνουν δικαιολογίες για να «σπάσουν» την απαγόρευση κυκλοφορίας, μέτρο που έχει επιβληθεί για να μην εξαπλωθεί ο κορονοϊός!

Σε ό,τι αφορά στις… επιθυμίες κάποιον για έξοδο το Πάσχα, ο Νίκος Χαρδαλιάς, όπως είχε κάνει και το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης, κάλεσε τους πάντες να το… ξεχάσουν! «Δεν υπάρχει ζήτημα εκδρομέων» είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, σημειώνοντας πως δεν γίνεται να μιλάμε για κάτι τέτοιο από τη στιγμή που υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας.