Γεραπετρίτης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα αεροδρόμια

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα αεροδρόμια της χώρας, άφησε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ.

Με δεδομένη την πανδημία από τον κορωvοϊό και την κατάσταση που επικρατεί σε ολόκληρο τον κόσμο , η ελληνική κυβέρνηση έχει προετοιμαστεί να λάβει όλα τα μέτρα για να μην εξαπλωθεί ο ιός στη χώρα μας.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, μιλώντας στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα», ο κ. Γεραπετρίτης, αποκάλυψε, πως αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση εξετάζει πώς θα έρθουν πίσω στην Ελλάδα μόνο οι Έλληνες που είναι απαραίτητο να γυρίσουν και όχι – όπως είπε ο ίδιος – εκείνοι που θέλουν να έρθουν στην πατρίδα για διακοπές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τώρα έχουν κλείσει τα σύνορα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης όπως η Ιταλία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο και η κυβέρνηση θα λάβει όποιο μέτρο χρειαστεί.

Νωρίτερα και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης  προανήγγειλε, μιλώντας στο OPEN, ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου. «Τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου», όπως είπε.