Τριπλό θανατικό μέσα σε λίγες ώρες - 25 οι νεκροί του κορωνοιού

Στους 25 ανήλθαν οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό μέσα σε λίγες ώρες. To τελευταίο θύμα είναι 70χρονος από τη Γλυφάδα ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

Ο θάνατός του έγινε γνωστός μετά την είδηση για τον θάνατο  46χρονου στρατιωτικού στην Ξάνθη, και αργότερα ενός 64χρονου από τη Δαμασκηνιά της Κοζάνης.

Ο 64χρονος φέρεται να είναι ο πρώτος που μολύνθηκε από τον κορωνοϊό στη Δαμασκηνιά και ήταν ο ιδιοκτήτης του μοναδικού μαγαζιού – παντοπωλείου στο χωριό.Πριν λίγες ημέρες είχε πεθάνει και ο 90χρονος πατέρας του.

Αρχικά νοσηλεύτηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο και στη συνέχεια στο ΑΧΕΠΑ. Πριν από τέσσερις ημέρες έδειξε μικρά σημάδια ανάκαμψης που δημιούργησαν προσδοκίες για την εξέλιξη της υγείας του ωστόσο τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση επιδεινώθηκε και σήμερα το μεσημέρι έχασε τη μάχη για τη ζωή ανεβάζοντας σε 24 του νεκρούς στην Ελλάδα από τον κορονοϊό.

46χρονος στρατιωτικός ο 23ος νεκρός

Νωρίτερα σήμερα, κατέληξε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης στρατιωτικό

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος στρατιωτικός με καταγωγή από την Ξάνθη άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης.

Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για έναν 46χρονο ανθυπασπιστή τεχνικού που δεν είχε υποκείμενο νόσημα ωστόσο είχε παθολογική παχυσαρκία

Ο  άνδρας είχε βρεθεί θετικός στο κορωνοϊό και είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλευόταν, όπως μεταδίδει το xanthinea.gr.

Πρόκειται για τον πρώτο στρατιωτικό θύμα του κορωνοϊού, ο οποίος υπηρετούσε στο Δ΄ ΣΣ στην Ξάνθη και έφερε τον βαθμό του ανθυπασπιστή, ενώ χαρακτηρίζεται και ως ένα από τα πιο νεαρά σε ηλικία θύματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Είναι ο δεύτερος νεκρός από την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης. Την Τετάρτη έγινε γνωστός ο θάνατος ενός ηλικιωμένου άνδρα από τον Εχίνο. Ο ορεινός οικισμός μάλιστα της Ξάνθης τέθηκε σε καραντίνα υψηλού κινδύνου για 14 ημέρες και οι κάτοικοι έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.