Πέθανε η «Ντορίτα» του Ντόλτσε Βίτα - Το «μεγάλο» αντίο από την Κατερίνα Ζιώγου στα 49 της χρόνια

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών η ηθοποιός Κατερίνα Ζιώγου, η οποία έγινε γνωστή από την σειρά του Mega «Ντόλτσε Βίτα» και τον ρόλο της «Ντορίτας».

Η  ηθοποιός πέθανε μετά από μία σύντομη και άνιση μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα. Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση και είχε αποκτήσει μια κόρη 15 ετών.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε γίνει ευρύτατα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό την δεκαετία του ’90, μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Ντόλτσε Βίτα» (1995-1997), στην οποία υποδυόταν την «Ντορίτα», κόρη της «Χριστίνας» (Άννα Παναγιωτοπούλου).

Όπως έγινε μόλις σήμερα γνωστό, η ηθοποιός είχε φύγει από τη ζωή πριν δέκα ημέρες και το πρωί τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, είχε επίσης εμφανιστεί στις επιτυχημένες παραγωγές «Πήρα κόκκινα γυαλιά» (2006), Safe Sex (2005) και «Παππούδες εν δράσει».

Το σήριαλ που την έκανε ευρύτερα γνωστή ήταν το «Ντόλτσε Βίτα» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία και υψηλές τηλεθεάσεις τις τηλεοπτικές σεζόν 1995-1996 και 1996-1997.

Η σειρά εξιστορεί τον παράνομο έρωτα μιας χήρας διευθύντριας εργοστασίου, της Χριστίνας Μαρκάτου (Άννα Παναγιωτοπούλου), με το νεαρό Αντώνη Καλούδη (Θανάσης Ευθυμιάδης), ο οποίος επρόκειτο να γίνει γαμπρός της.

Η Χριστίνα και ο Αντώνης προσπαθούν να κρύψουν την παράνομη σχέση τους ώστε να διαφυλάξουν την οικογενειακή και επαγγελματική τους ζωή. Η Ντορίτα υποδύεται την κόρη της Χριστίνας Μαρκάτου.

Έπειτα από αυτή τη συνεργασία η ηθοποιός συμμετείχε σε επιλεγμένες δουλειές στο θέατρο και την τηλεόραση, επιλέγοντας να μην είναι στο προσκήνιο.