Ώρες αγωνίας για τον Κώστα Βουτσά – Τι δήλωσε η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού

Σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικόν.

Η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, μίλησε σήμερα στους δημοσιογράφους, έξω από το νοσοκομείο και τόνισε:«Αυτό που θέλω είναι ο κόσμος να είναι αισιόδοξος όπως κι εμείς και να στείλει στον Κώστα όλη του την αγάπη γιατί η αγάπη γιατρεύει και γιατί με την αγάπη του κόσμου θα βγει νικητής, θα νικήσει όπως ξέρει να κάνει πάντα.

Εγώ δεν έχω ενημέρωση για συγκοπικό επεισόδιο ούτε για κάτι άλλο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, αυτά που σας είπα αυτά και είναι, αυτά κρατήστε. Δεν είμαι γιατρός και εκτιμώ πολύ τη δουλειά τους για να αρχίσω να λέω ό,τι μου κατέβει, γι’ αυτό βγήκα γιατί υπάρχουν πολλά στο ίντερνετ».

Η Αλίκη Κατσαβού με την οποία ο Κώστας Βουτσάς έχει έναν γιο, τον 3χρονο Φοίβο, αναφέρθηκε επίσης στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για την υγεία και του ηθοποιού: «Αντιλαμβάνομαι την αγάπη του κόσμου και των δημοσιογράφων και τόση λαχτάρα για ενημέρωση και θα γραφτούν ανοησίες και γράφτηκαν πολλά. Κρατήστε αυτά που σας είπα εγώ και θα φροντίσουμε εγώ και η Σάντρα να σας κρατάμε ενήμερους».

Στην Αθήνα, ώστε να σπεύσει κοντά του,  βρίσκεται από χθες και η κόρη του Θεοδώρα Βουτσά, η οποία διαμένει μόνιμα με τον σύζυγο και την κόρη τους στην Ολλανδία.

 

Προτεινόμενα για εσάς