Άγρια καταδίωξη, συμπλοκή με πυρά και σύλληψη τριών κακοποιών στην Κόρινθο

Τρεις επικίνδυνοι Αλβανοί κακοποιοί συνελήφθησαν αργά το μεσημέρι, στην περιοχή της Αρχαίας Κορίνθου, έπειτα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις κακοποιοί, που εμπλέκονται σε ένοπλες ληστείες, πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο από τους δράστες. Ο ένας τραυματίας διακομίστηκε στο Θριάσιο και ο δεύτερος στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και νοσηλεύονται.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει ο Ελεύθερος Τύπος, το τμήμα Εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής είχε ακολουθήσει τα ίχνη των κακοποιών και τους είχε εντοπίσει σε σπίτι στην Αρχαία Κόρινθο.

Όταν  οι δράστες  αντιλήφθηκαν πως είναι μπλοκαρισμένοι, έβγαλαν τα όπλα τους και άρχισαν τα πυροβολούν κατά των αστυνομικών.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ “απάντησαν” στα πυρά, και τελικά δύο από τους κακοποιούς τραυματίστηκαν. Ένας από αυτούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου και ο άλλος στο Θριάσιο. Ο τρίτος συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές μέσα στο αυτοκίνητο τους οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ βρήκαν ένα καλάζνικοφ και αυτήν την ώρα η επιχείρηση συνεχίζεται προκειμένου να βρεθεί το κρησφύγετό τους όπου εκτιμάται ότι θα υπάρχουν όπλα και χρήματα.