Από το Voice Kids, στην Eurovision 2020: Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Η Στεφανία Λυμπερακάκη ζει στην Ολλανδία, ασχολείται με το τραγούδι και μάλιστα έχει εκπροσωπήσει την Ολλανδία στη Eurovision Junior θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Εurovision 2020.

 

View this post on Instagram

 

OMG FINALLY I can confirm the rumours that have been going around for a while now: YESSS I will proudly represent my country GREECE in the Eurovision Song Contest 2020 in Rotterdam!! It’s so crazy to realize that this dream has actually come true!! Many thanks to ERT for giving me this opportunity! I hope to make my fellow Έλληνες and also all Nederlanders so proud! I will go for it 100% and I will not let you down!! ? ••• Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι κι εγώ να το πιστέψω, αλλά μπορώ επιτέλους να επιβεβαιώσω τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και αρκετές εβδομάδες! Ναι, θα είμαι η εκπρόσωπος της χώρας μου στη φετινή Γιουροβίζιον στο Ρότερνταμ και ευχαριστώ πάρα πολύ την ΕΡΤ που έκανε το πιο τρελό μου όνειρο πραγματικότητα!! Αν και γεννήθηκα στην Ολλανδία, έρχομαι κάθε χρόνο στην Ελλάδα και τη λατρεύω όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Υπόσχομαι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να σας κάνω υπερήφανους!! ? ••• #ESC2020 #Eurovision #Greece #ERT #SUPERG!RL

A post shared by Stefania (@stefania_) on

Η Στεφανία Λυμπερακάκη συμμετείχε στο Voice Kids, όπου και ξεχώρισε για τις φωνητικές της ικανότητες ενώ την είδαμε και φετινά Mad Awards μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς και την Κόνι Μεταξά.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τη Στεφανία να τραγουδά ένα ποπ κομμάτι, που ταιριάζει με το νεαρό της ηλικίας της, σε σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου, ο οποίος μετρά ήδη αρκετές επιτυχίες στην ιστορία της Eurovision.

Eurovision: Με απευθείας ανάθεση ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό

Στο πλευρό τους θα είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός στο κομμάτι της σκηνικής παρουσίας, που έχει υπογράψει τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά το 2004, αλλά και της Έλενας Παπαρίζου που κέρδισε τη Eurovision το 2005.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος