Των τριών Ιεραρχών με ομοφοβικά φυλλάδια σε σχολείο - «Η ομοφυλοφιλία σοβαρότερη από τον φόνο»

Απίστευτες καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες αναφορικά με τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών που γιορτάστηκε χθες στα σχολεία της χώρας. Πολίτες στα social media κάνουν λόγο για σκηνές σκοταδισμού εξαιτίας κάποιων περιστατικών που φημολογούνται ότι συνέβησαν σε σχολεία της Αττικής.

Μετά το περιστατικό με μαθήτρια που αποβλήθηκε από σχολείο της Αγίας Παρασκευής γιατί είπε με ειλικρίνεια στην καθηγήτρια της ότι είναι άθεη και γι αυτό κοιτάει από το παράθυρο, ένα ακόμη περιστατικό καταγγέλλεται στα social media, ως πράξη σκοταδισμού. Αυτήν την φορά στον Χολαργό.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, ομοφοβικό φυλλάδιο μοιράστηκε στους μαθητές  σχολείου, κατά την διάρκεια εκκλησιασμού των μαθητών για την γιορτή των τριών Ιεραρχών.

Σε αυτό  αναγράφονται λόγια που αποδίδονται στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο. «Η ομοφυλοφιλία είναι το αποκορύφωμα των αμαρτημάτων, πολύ πιο πάνω από ειδεχθείς πράξεις όπως ο φόνος…», αναγράφεται μεταξύ άλλων στο φυλλάδιο!

Το protothema.gr επικοινώνησε με τον διευθυντή του Γυμνασίου ο οποίος εξήγησε πως έμαθε το περιστατικό από μία μητέρα που του τηλεφώνησε και του διάβασε τα όσα αναγράφονται. «Μου φάνηκαν εξωφρενικά τα όσα αναγράφονται. Εμείς ως σχολείο σε καμία περίπτωση δεν έχουμε μοιράσει τέτοιο φυλλάδιο. Έχω ζητήσει να μου προσκομίσουν το επίμαχο φυλλάδιο προκειμένου να διερευνήσουμε μέσω ποιου κατέληξε στα χέρια των μαθητών», είπε χαρακτηριστικά.