Η Ελένη Τοπαλούδη, σήμερα θα γινόταν 23 ετών - Συγκλόνισε ο πατέρας της, με την αναπάντεχη κίνησή του, στη δίκη (Video)

Αν ζούσε η Ελένη Τοπαλούδη, σήμερα θα έσβηνε 23 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων της και είναι σήμερα ακριβώς που αποφασίστηκε η ακροαματική διαδικασία της δίκης για τον βιασμό και την δολοφονία της, να συνεχιστεί στις 28 Ιανουαρίου.

Η μητέρα της που δεν άντεξε και κατέρρευσε την πρώτη ημέρα της δίκης, αμέσως μετά την κατάθεσή της, αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και λίγο πριν η οικογένεια αναχωρήσει για το Διδυμότειχο, ο πατέρας της Γιάννης, συγκλόνισε μιλώντας στο Open.

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν το να αντικρίσεις τα άτομα αυτά που έκαναν αυτά που έκαναν στην Ελένη μας» τόνισε χαρακτηριστικά προσθέτοντας:   «Συκοφαντίες και ψέματα ότι είχε δώσει τη συναίνεσή της για συμμετοχή σε ερωτική πράξη. Αφού υπήρξε συναίνεση, γιατί τη δολοφόνησαν, με αυτόν τον τρόπο, τη βασάνισαν με μαχαιριές στον λαιμό και την πέταξαν στη θάλασσα;».

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας μίλησε ακόμα, για την γενναία, ανώτερη και αναπάντεχη κίνησή του σε διάλειμμα της δίκης, όταν πλησίασε τους γονείς και όσους συγγενείς των δολοφόνων και βιαστών της κόρης του, ήταν παρόντες και τους έτεινε το χέρι: «Πρώτος πήγα στους γονείς των κατηγορούμενων και τους έδωσα το χέρι μου. Τους λέω είστε και εσείς γονείς… Τους είπα μακάρι να ζωντάνευε το παιδί μας και να μην ήμασταν σε αυτή την κατάσταση και να γνωριζόμαστε σε άλλες συνθήκες. Ειλικρινά είπα αυτά τα πράγματα…».

Δείτε το Video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, του Open: