Αλόννησος: «Ντόπιος και μεροκαματιάρης» ο τυχερός του τζόκερ των 9,2 εκατ. ευρώ

Στο πρακτορείο της Μάγδας Μαλαματένιου στο Πατητήρι της Αλόννησου, το ουίσκι ρέει ήδη άφθονο -αν και είναι πρωί ακόμη. Όλοι υποψιάζονται ποιος είναι ο μεγάλος κερδισμένος της χθεσινής κλήρωσης του τζόκερ και έγινε πλουσιότερος κατά 9,2 εκατ. ευρώ.

«Χάρηκα πολύ που ο νικητής ήταν κάποιος από την Αλόννησο, είναι μεγάλη τύχη! Η αξία του δελτίου ήταν 9,5 ευρώ και κέρδισε σχεδόν 9,5 εκατομμύριο ευρώ, είναι απίστευτο! Ο υπερτυχερός με πήρε αμέσως τηλέφωνο και μου ανακοίνωσε ότι κέρδισε το τζόκερ. Χάρηκα και εγώ πολύ με την χαρά του διότι είναι ένας άνθρωπος του μεροκάματου και ξέρω ότι είχε πραγματικά ανάγκη τα χρήματα αυτά»  λέει η κυρία  Μαλαματένιου.

“Είμαι νέα πράκτορας και χαίρομαι ιδιαίτερα που από το πρακτορείο μου βγαίνουν τυχεροί και ενίοτε υπερτυχεροί” καταλήγει.

Η νεαρή ιδιοκτήτρια, απέκτησε το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και ξάδερφο του πατέρα της, μόλις το περασμένο καλοκαίρι. Μέσα σε έναν μήνα ένας τυχερός κέρδισε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε τυχερό παιχνίδι και τώρα το αστρονομικό ποσό των 9,2 εκατ. ευρώ.

Το δελτίο

«Ο υπερτυχερός έπαιξε ένα δελτίο σε σύστημα, αξίας 9,5€, από αυτά που βγάζει αυτόματα το μηχάνημα. Είχε και άλλες στήλες πλην αυτής που είχε 5+1 επιτυχίες και κέρδισε το μεγάλο ποσό. Τον περιμένουμε από ώρα σε ώρα να έρθει για να τον συγχαρούμε, αν και σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως δεν εμφανίζονται οι τυχεροί, για λόγους ασφάλειας και στέλνουν κάποιον δικηγόρο να εισπράξει τα χρήματα», αναφέρει η Μάγδα Μαλαματένιου.

Μπλόκαρε και το τηλέφωνο του δημάρχου Αλοννήσου, Πέτρου Βαφίνη, καθώς δημοσιογράφοι, φίλοι, συγγενείς κατοίκων και συνεργάτες του, τον καλούσαν για να μάθουν ποιος είναι ο τυχερός του Τζόκερ. «Δεν είμαι εγώ, βρίσκομαι εκτός Αλοννήσου και δεν ξέρω κάτι», απαντούσε εκείνος και μόλις έκλεινε το τηλέφωνο, σήκωσε άλλη μια γραμμή για να πει τα ίδιο πράγμα.