Τραγωδία στις Πλαταιές Θηβών, λόγω της κακοκαιρίας: Ένας άνδρας νεκρός μέσα στο σπίτι του, στο νοσοκομείο ο γιος του

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική, έπειτα από μαρτυρία νεαρού, ότι ο πατέρας και ο παππούς του εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Ο γηραιότερος άνδρας είναι νεκρός, ενώ ο νεώτερος μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Θήβας.

Κατά πληροφορίες, είχαν ανάψει τη γεννήτρια, έπειτα από διακοπή ρεύματος, εξαιτίας του χιονιά. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, το ΕΚΑΒ έλαβε την κλήση στις 18:00 και έφτασε στο σημείο στις 20:20, και παρέλαβε ένα άτομο εν ζωή, το οποίο μετέφερε στο νοσοκομείο της Θήβας. Το δεύτερο άτομο δυστυχώς ήταν νεκρό.

Σύμφωνα με μαρτυρία, όπως μετέδωσε τη Δευτέρα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Alpha» οι δύο άνδρες -πατέρας και παππούς- εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους εντός της κατοικίας, όπου διαμένουν, ενώ ο γιος της οικογένειας έσπευσε να ειδοποιήσει τις πυροσβεστικές αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν επιχείρηση, για να προσεγγίσουν το σημείο.
Όταν έφτασαν, ο γηραιότερος άνδρας ήταν δυστυχώς νεκρός, ενώ κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή σώθηκε ο νεώτερος άνδρας.

Κατά πληροφορίες, όπως σημειώνει το Πρώτο Θέμα, στην περιοχή υπήρξε διακοπή ρεύματος, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιόνι) και οι δύο άνδρες άνοιξαν τη γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα από τις αναθυμιάσεις ο ένας να καταλήξει και ο άλλος να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα