Σοκ στα Πετράλωνα: «Ναι, έσφαξα τον νονό μου και τον πέταξα στα σκουπίδια»

Οι θαμώνες καφενείου στα Πετράλωνα είχαν μέρες να δουν τον 50χρονο φίλο τους και ανησύχησαν. Έτσι ειδοποίησαν την αστυνομία. Το θρίλερ είχε μόλις αρχίσει…

Οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. μετέβησαν στην οδό Πινδάρου 9, όπου διέμενε ο 50χρονος μαζί με τον βαφτισιμιό του. Εκεί τους άνοιξε την πόρτα ένας 21χρονος, ο οποίος αμέσως τους είπε ότι «σκότωσα τον νονό μου και τον πέταξα στα σκουπίδια».

Εντύπωση προκαλεί, πάντως, το γεγονός ότι η μητέρα του δράστη, η οποία είναι ρακοσυλλέκτρια, όταν ρωτήθηκε – σύμφωνα με ιδιοκτήτη καφενείου της περιοχής – πού βρίσκεται ο 52χρονος απάντησε ότι θα τον έχει σκοτώσει ο γιός της.

Αποκλεισμένη η οδός Πινδάρου στα Πετράλωνα

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, δεν έχουν βρει τίποτα μέχρι στιγμής σε κάδους απορριμμάτων της γύρω περιοχής, ενώ έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ είχε και ίχνη αίματος στα χέρια του, την ίδια στιγμή που βρέθηκαν και ίχνη αίματος μέσα στο σπίτι.

Αργότερα, μιλώντας στους αστυνομικούς, ο 21χρονος είπε ότι «ναι, έσφαξα τον νονό μου, τον κομμάτιασα και τον πέταξα στα σκουπίδια»…

Ψάχνουν στους κάδους

Όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις κινήσεις του 21χρονου. Συγκεκριμένα, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον φερόμενο ως δράστη να πετάει σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής στη 01:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αίμα σε τρία δωμάτια, ανάμεσα σε αυτά τα υπνοδωμάτια, και επάνω σε κουβέρτες, εντόπισαν οι αστυνομικοί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στο σπίτι του 21χρονου.

Οι αστυνομικοί, μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπίσει το μαχαίρι με το οποίο ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει ότι διέπραξε το έγκλημα. Το απόγευμα του Σαββάτου έγινε έρευνα σε δύο κάδους σκουπιδιών, τους οποίους υπέδειξε ο 21χρονος ως αυτούς στους οποίους πέταξε τις σακούλες με το τεμαχισμένο πτώμα του νονού του. Πάντως, ο δήμος Αθηναίων ενημέρωσε την αστυνομία ότι οι συγκεκριμένοι κάδοι έχουν αδειάσει ήδη δύο φορές.

Δείτε το ρεπορτάζ του Open