Ο δήμος Αθηναίων καθάρισε και καλλώπισε την πλατεία Αμερικής (Εικόνες)

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις καθαριότητας και αποκατάστασης στην Πλατεία Αμερικής από τον Δήμο Αθηναίων, όπου το πρωί πραγματοποιήθηκε συντονισμένη δράση καθαριότητας και αποκατάστασης με βάση πάντα, τον σχεδιασμό που περιλαμβάνει αντίστοιχες δράσεις και δρομολογείται παράλληλα με το καθημερινό πρόγραμμα των αρμόδιων υπηρεσιών (καθαριότητα, πράσινο, ηλεκτροφωτισμός) σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης.

 πλατεία Αμερικής

Έτσι συνεργεία του Δήμου Αθηναίων καθάρισαν την πλατεία, έβαψαν τα παρτέρια, τα παγκάκια και τα καλαθάκια απορριμμάτων, αντικαθιστώντας μάλιστα και μερικά, γιατί ήταν κατεστραμμένα.

Bόλτα στην πλατεία Αμερικής

Αντίστοιχη παρέμβαση με ανάλογες δράσεις έγινε αυτή την εβδομάδα και στην πλατεία Μεσολογγίου στο Παγκράτι με την συμμετοχή συνεργείων της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, ενω φυτά και λουλούδια έχουν φυτευτεί σε νησίδες και πλατείες.

παρτερι

Όπως σημειώνει το site iefimerida.gr, οι δράσεις αυτές που ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο με στόχο μια πιο καθαρή και πιο φιλική πόλη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της, θα ενταθούν με τον νέο χρόνο σύμφωνα με τον σχεδιασμό για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών στο κέντρο, αλλά και στις 129 γειτονιές της Αθήνας.