Μυστήριο με την 25χρονη που βρέθηκε απαγχονισμένη με λουρί σκύλου στο Καλλιμάρμαρο

Το κουβάρι του θανάτου μιας νεαρής κοπέλας που βρέθηκε κρεμασμένη σε πάρκο πίσω από το Καλλιμάρμαρο προσπαθεί να ξετυλίξει η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ηλικίας περίπου 25 ετών, βρέθηκε τη Δευτέρα κρεμασμένη από λουρί σκύλου που είχε δεθεί σε μονόζυγο μέσα στο πάρκο.

Η αστυνομία δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δολοφονία.

Το μυστήριο ήρθε στο φως, νωρίς το πρωί, όταν ο φύλακας, άνοιξε την πόρτα που οδηγεί στο πάρκο, πίσω από το πέταλο του σταδίου και αντίκρισε μια γυναίκα νεκρή, κρεμασμένη από ένα υπαίθριο μονόζυγο, με έναν βρόγχο από λουρί σκύλου στον λαιμό της.

Έντρομος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο. Όπως διαπιστώθηκε, η νεκρή ήταν μια 25χρονη καλλονή από τη Γεωργία που ζούσε εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας και κατοικούσε στην ευρύτερη περιοχή του Μετς. Μάλιστα, όταν βρέθηκε νεκρή ήταν ιδιαίτερα περιποιημένη και φορούσε ρούχα που θα απαιτούσε μια βραδινή έξοδος.

Όπως αναφέρει η Espresso, πάνω της βρέθηκε το τσαντάκι της με τα προσωπικά της αντικείμενα, ενώ στην αριστερή τσέπη του παλτού της οι αστυνομικοί βρήκαν το κινητό της τηλέφωνο, στο οποίο είχαν καταγραφεί αμέτρητες αναπάντητες κλήσεις από τη μητέρα της και τον Έλληνα σύντροφό της. Όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς, δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν το βράδυ της Κυριακής και δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

Και οι δύο είναι σίγουροι ότι η 25χρονη δεν είχε λόγο να δώσει τέλος στη ζωή της και πως δεν είχε δείξει κάτι που να τους βάλει σε υποψίες, ή να τους ανησηχύσει καθ’ οιονδήποτε τρόπο, καθώς η συμπεριφορά της ήταν φυσιολογική.

Το σκηνικό παραπέμπει σε αυτοχειρία, ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά  μέχρι να βγει το πόρισμα του ιατροδικαστή και η υπόθεση διερευνάται.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, που θα δώσουν περισσότερες εξηγήσεις για τον τρόπο με τον οποίο η νεαρή κοπέλα οδηγήθηκε στον θάνατο.