Πάτρα: Eβαλαν τον φωτεινό σηματοδότη μέσα σε καφετέρια!

Viral έγινε τις τελευταίες ώρες στα social media μία φωτογραφία από την Πάτρα που δείχνει ένα φανάρι  να βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο… καφετέριας και να κρύβεται από την τέντα του καταστήματος

Βλέποντας κάποιος την φωτογραφία μπαίνει σε σκέψεις όσον αφορά αυτόν που τοποθέτησε τον φωτεινό σηματοδότη αλλά και τον μαγαζάτορα, και κυρίως την έννοια του παράλογου

Όπως είναι φυσικό τα σχόλια έπεσαν… βροχή: «Πράσινο τώρα; Ανάβουμε τσιγάρο» έγραψε κάποιος στο Facebook. «Πράσινο, περνά ο σερβιτόρος, περιμένει ο πελάτης» συμπλήρωσε ένας άλλος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα achaianews.gr,  η τέντα και τα τραπεζοκαθίσματα προϋπήρχαν στο σημείο, στη διασταύρωση των οδών Κορίνθου και Τριών Ναυάρχων.

Ο σηματοδότης τοποθετήθηκε πρόσφατα εκεί και κοιτάζει προς την οδό Κορίνθου, η οποία πρόκειται να αντιδρομηθεί στο μέλλον, κάτι που σημαίνει ότι προς το παρόν δεν έχει καμία χρησιμότητα. Θα λειτουργήσει δηλαδή όταν αλλάξει η κατεύθυνση της οδού Κορίνθου.

Βέβαια, ακόμα και όταν το φανάρι θα αρχίσει να λειτουργεί και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αναγκαστεί να βγάλει την τέντα, πάλι δεν θα είναι και στο καλύτερο δυνατό σημείο για οδηγούς και όχι μόνο.