Πατέρας νταής: «Είχα πέσει κάτω κι ακόμα με χτύπαγε με κλωτσιές στην κοιλιά μου»

«Τότε του είπα συγνώμη κύριε… Με χτύπαγε περίπου για πέντε λεπτά». Σοκάρει με την περιγραφή του ο 10χρονος Θοδωρής που κατάγεται από τις Φιλιππίνες και ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πατέρα συμμαθήτριάς του.

Όπως όλα δείχνουν, ο πατέρας θέλησε να πάρει εκδίκηση για μια μικρή παρεξήγηση που συνέβη μεταξύ της κόρης του και του 10χρονου.

Το αγόρι μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και  αναφέρθηκε με λεπτομέρεις στην στιγμή της επίθεσης: «Ήρθε ο πατέρας άρχισε να με απειλεί και να με βρίζει και να τότε του είπα συγνώμη κύριε. Είπα συγνώμη στην κόρη σας και δεν έκανα κάτι τόσο κακό. Με χτύπαγε περίπου για πέντε λεπτά. Μετά όταν είχα πέσει κάτω, ακόμα με χτύπαγε και με κλωτσιές στην κοιλιά μου και έφυγε τρέχοντας», αποκάλυψε ο 10χρονος.

Η αστυνομία αναζητά ακόμα τον πατέρα του κοριτσιού. Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στο 10ο δημοτικό σχολείο Αθηνών, όταν στο σχόλασμα των μαθητών, ο πατέρας πλησίασε τον δεκάχρονο και τον χτύπησε για να λύσει την παρεξήγηση που είχαν τα δύο παιδιά.

 

Προτεινόμενα για εσάς