Μολότοφ και χημικά στα Εξάρχεια - Επεισόδια μετά την πορεία μνήμης για τον Γρηγορόπουλο (Videos)

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στα Εξάρχεια όπου μετά από την πορεία μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, άγνωστοι επιτέθηκαν στα ΜΑΤ πετώντας μολότοφ στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Χαριλάου Τρικούπη, ενώ οι αστυνομικοί αντέδρασαν προχωρόντας σε ρίψη με χημικών.

Ένταση και φωτιά είχαμε ακόμη, στην όδο Μαυρομιχάλη. Η ένταση στη συνέχεια μεταφέρθηκε  στους δρόμους γύρω από την πλατεία, ενώ νεαροί πέταξαν βόμβες μολότωφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της πορείας κάποιοι από τους διαδηλωτές έσπασαν τέσσερις στάσεις λεωφορείων.

Η ολοκλήρωση της πορείας

Η πορεία που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας από οργανώσεις της αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 11 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, οκοκληρώθηκε λίγο πριν τις 21:00.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και κατευθύνθηκαν προς την Βουλή. Φτάνοντας στα Προπύλαια ωστόσο, κάποια μπλοκ από την πορεία κατευθύνθηκαν προς τα Εξάρχεια, ενώ κάποια άλλα διαλύθηκαν στην Ομόνοια.

Σημειώνεται ότι στις 9 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, στη συμβολή των οδών Τζαβέλα και Μεσολογγίου.

Αυτή την ώρα πάντως η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας, αποκαθίσταται σταδιακά.

Προτεινόμενα για εσάς