Άγνωστοι ξυλοκόπησαν τον σύμβουλο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Γιάννη Αναστασάκο

Επίθεση στο πάρκινγκ του σταθμού του μετρό Χαλανδρίου δέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο στενός συνεργάτης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, από τέσσερις αγνώστους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες άγνωστοι δράστες ανέμεναν το θύμα στο σημείο, όπου είχε παρκάρει και όταν είδαν να προσεγγίζει το αυτοκίνητο του, κινήθηκαν προς το μέρος του και τον χτύπησαν σε όλο το σώμα και το πρόσωπο. Στην συνέχεια τον άφησαν αιμόφυρτο και απομακρύνθηκαν.

Ο σύμβουλος του υπουργού διακομίστηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του δεν ήταν σοβαρή και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του έγιναν οι απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις, έχει πάρει σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη εξιτήριο.

Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα τόσο ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όσο και η φυσική ηγεσία της Αστυνομίας.

Το θύμα, όπως επισημαίνει ο Ελεύθερος Τύπος, είναι έμπιστος συνεργάτης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και χειρίζεται διάφορα θέματα. Η επίθεση σε βάρος του έχει προκαλέσει ανησυχία στα  κεντρικά του υπουργείου στη λεωφόρο Κατεχάκη, ενώ ειδικές υπηρεσίες ερευνούν ποιο μπορεί να ήταν το κίνητρο των δραστών που μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι.