Και χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στα Εξάρχεια, από τον Δήμο Αθηναίων

Νέα παρέμβαση πραγματοποίησαν το πρωί στην πλατεία Εξαρχείων συνεργεία καθαριότητας και τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Αθηναίων.

Στην πλατεία τοποθετήθηκαν νέα μάρμαρα στο άγαλμα που βρίσκεται στο κέντρο της ώστε να επανέλθει στην μορφή που είχε πριν βανδαλιστεί ενώ αντικαταστάθηκαν σπασμένες λάμπες για να αποκατασταθεί πλήρως ο φωτισμός τόσο στην πλατεία όσο και στους δρόμους από τους οποίους περικλείεται.

Με την ευκαιρία τοποθετήθηκε και εορταστικός φωτισμός όπως συμβαίνει και σε δεκάδες άλλες πλατείες και δρόμους της πρωτεύουσας.

Επίσης η διεύθυνση Καθαριότητας φρόντισε ώστε η πλατεία να σκουπιστεί και να πλυθεί με ειδικά καθαριστικά τα οποία ταυτόχρονα πραγματοποιούν και απολύμανση.

Παρεμβάσεις όπως η σημερινή που γίνονται παράλληλα με το τακτικό πρόγραμμα οδοκαθαρισμού, συντήρησης πράσινου και φωτισμού στις 129 γειτονιές της Αθήνας έχουν βασικό στόχο την συντήρηση αλλά και την αποκατάσταση σε περιπτώσεις φθορών.

exarxeia-2
exarxeia-1
exarxeia-4

«Για τον δήμο της Αθήνας, η πλατεία των Εξαρχείων, είναι στην καθημερινή ατζέντα, όπως κάθε άλλη πλατεία της πόλης. Είναι ακόμη μία πλατεία που χρειάζεται καθαριότητα, επισκευές, φωτισμό και περιποίηση στο πράσινό της. Αυτό κάναμε και σήμερα, όπως το κάναμε και πριν από μερικές εβδομάδες και όπως θα το κάνουμε συνέχεια. Από σήμερα αποκτά και γιορτινή μορφή με ανάλογο φωτισμό. Σε μία διαρκή και αδιάκοπη παρουσία των υπηρεσιών σε κάθε γωνιά της πρωτεύουσας» αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.