«Αναβάλετε τo ταξίδι σας στην Πελοπόννησο» - Άνοιξε το ρεύμα προς Αθήνα -Ταλαιπωρία χωρίς τέλος για τους οδηγούς

Λίγο μετά τις 11:30 έγινε γνωστό πως η Εθνική Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία που είχε κλείσει λόγω των εκτεταμένων ζημιών από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Γηρυόνης». Αυτό ωστόσο, δεν σημαίνει ότι τα… βάσανα των οδηγών που για ώρες ήταν ακινητοποιημένοι στα διόδια της Κορίνθου τελείωσαν.

Γύρω στις 12.00 αναμένεται να ανοίξει το ρεύμα της Εθνικής Οδού προς Αθήνα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DikaiologitikaNews.

Όσον αφορά στο ρεύμα προς Κόρινθο σύμφωνα με τα όσα είπαν από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων είναι εντελώς αβέβαιο πότε αυτό θα δοθεί στην κυκλοφορία κι ίσως να πάρει ακόμα αρκετές ώρες ακόμα, μια κι η κατάσταση του οδικού δικτύου είναι πολύ «χάλια» όπως μάς είπαν χαρακτηριστικά.

Στο εν λόγω τμήμα οι εκτεταμένες κατολισθήσεις σε συνδυασμό με τα φερτά υλικά που κατέβηκαν στην εθνική έχουν προκαλέσει μεγάλες φθορές στο δίκτυο.

Για προληπτικούς λόγους και για την ασφάλεια όλων, η Τροχαία έδωσε εντολή για διακοπή της κυκλοφορίας από τα διόδια της Ελευσίνας έως τον Ισθμό, καθώς κλειστή παραμένει και η Παλαιά Εθνική Οδός σε διάφορα σημεία από την Κινέττα ως τους Αγίους Θεοδώρους.

Έκκληση

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και κάνει έκκληση στους οδηγούς να αναστείλουν το ταξίδι τους μέχρι νεοτέρας, ενώ όσοι είναι ήδη στον δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή σε όλες τις μετακινήσεις τους μέχρι να περάσει το κύμα κακοκαιρίας.

Παράλληλα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Οδός Πειραιώς, από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας έως την Ηρακλειδών.

Κλειστή παραμένει η έξοδος προς Πειραιώς στην οδό Χαμοστέρνας στην δεξιά πλευρά, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.

Επίσης, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Ακτή Βασιλειάδη στο λιμάνι του Πειραιά από την πύλη Ε-3 στο ρεύμα προς Κερατσίνι και στη Λεωφόρο Σαλαμίνος από τη Ζωοδόχο Πηγή έως τη λεωφόρο Φανερωμένης.