Τον Μανώλη Γλέζο στο ΝΙΜΤΣ, επισκέφθηκε μετά την Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας

Τον Μανώλη Γλέζο επισκέφτηκε στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, το μεσημέρι της Παρασκευής, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του και να του ευχηθεί γρήγορη ανάρρωση. 

Ο κ. Τσίπρας επισκέφτηκε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ, φεύγοντας από τη Βουλή και πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Απόδημοι, Ψήφος, Αλλαγές, ΣΥΡΙΖΑ, Κατρούγκαλος"

 

Αποτέλεσμα εικόνας για γλεζος τσιπρας"

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης Γλέζος αγκάλιασε και φίλησε τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ είχαν την ευκαιρία να κάνουν και μία σύντομη συζήτηση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, που επικαλούνται σημερινά δημοσιεύματα, ο Μανώλης Γλέζος παρότρυνε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προσέχει, ενώ εκτίμησε πως μπορεί τώρα να είναι δύσκολα τα πράγματα για τον τόπο και για την αριστερά, ωστόσο η διαίσθησή του, του λέει  ότι τα πράγματα στο μέλλον θα πάνε πολύ καλύτερα.

Αποτέλεσμα εικόνας για γλεζος τσιπρας"

Αποτέλεσμα εικόνας για γλεζος τσιπρας"

 

Ο Μανώλης Γλέζος ζήτησε, επίσης, από τον Αλέξη Τσίπρα να μεταφέρει την αγάπη του προς όλους.

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκε περαστικά στον Μανώλη Γλέζο και του διαβίβασε τις ευχές όλων.

Αποτέλεσμα εικόνας για γλεζος τσιπρας"

 

Για ακόμη ένα 24ωρο στο ΝΙΜΤΣ

Tο ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν των θεραπόντων γιατρών του.

Υπενθυμίζεται ότι εισήχθη στο νοσηλευτικό ίδρυμα την περασμένη Τρίτη για έλεγχο νευρολογικής πάθησης,   η οποία ελέγχθηκε ταχέως. Ωστόσο, παρέμεινε, λόγω του καρδιολογικού ιστορικού του για παρακολούθησή, στην καρδιολογική μονάδα. Η νοσηλεία του, σύμφωνα με τους γιατρούς του, θα παραταθεί για ακόμη ένα 24ωρο.