Ο Αλέξης Τσίπρας στην μεγάλη πορεία για το Πολυτεχνείο (Εικόνες & Video)

Ως επικεφαλής του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στην μεγάλη πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου προς την αμερικανική πρεσβεία -που αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη με μεγάλη συμμετοχή κόσμου- συμμετέχει ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Μάλιστα είναι ο πρώτος, που έχει διατελέσει πρωθυπουργός και που προβαίνει σε μία τέτοια βαθύτατου συμβολισμού κίνηση.

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσίπρας πορεία

Ο  πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, σχηματίζοντας ανθρώπινη «αλυσίδα» με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, τον γραμματέα του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη, την πρώην περιφερειάχη Αττικής Ρένα Δούρου και άλλα στελέχη του κόμματος, αλλά νωρίτερα και με νέους ανθρώπους, που συμμετέχουν στην πορεία.

Δείτε το Video:

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσίπρας πορεία

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσίπρας πορεία

Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε αναφερθεί στο μήνυμα του Πολυτεχνείου με προσωπική του ανάρτηση στο Facebook: «Φέτος έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε εκεί», προανήγγειλε ο κ. Τσίπρας και εξηγούσε: «Όχι μόνο γιατί οι παλιοί υμνητές της χούντας δεν βρίσκονται πια μόνο στο περιθώριο αλλά και σε κυβερνητικούς θώκους να ομνύουν στη κανονικότητα. Ούτε μόνο γιατί η άγρια καταστολή αναβαθμίζεται σε κυβερνητική στρατηγική αναγκαστικότητας. Θα είμαστε εκεί κυρίως για να στείλουμε μήνυμα αντίστασης στο κύμα της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης αλλά και σε όσους έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας».

Προτεινόμενα για εσάς