Ο ηγέτης των Σύριων στην Ελλάδα έφαγε και ήπιε στο μπάρμπεκιου της ντροπής - Ποιος είναι

Όχι μόνο πήγε έφαγε και ήπιε στην εκδήλωση κατά των προσφύγων, δηλαδή κατά των συμπατριωτών του, αλλά πήρε και το μέρος της μικρής ομάδας που αποφάσισε να κάνει το μπάρμπεκιου της ντροπής λέγοντας εν ολίγοις… «Καλά κάνουν. Αν θέλετε κάντε το κι εσείς. Αλλιώς απλά ανεχτείτε το».

Ο λόγος για τον Γενικό Γραμματέα των Σύρων Ελλάδας που παραβρέθηκε στο ρατσιστικό φαγοτόπι στα Διαβατά, καταναλώνοντας και ο ίδιος άφθονο χοιρινό και αλκοόλ.

Ο Ανουάρ Μπάκρι λοιπόν κρατώντας μία μπύρα στο χέρι βγήκε και είπε στους δημοσιογράφους τα εξής:

«Εδώ είναι Ελλάδα, δεν είναι ισλαμικό κράτος. Οποίος θέλει να πιει την μπύρα του μπορεί, όποιος θέλει να φάει το σουβλάκι του μπορεί να το κάνει ελεύθερα», είπε και κάλεσε τους συμπατριώτες αν επιθυμούν να αφομοιωθούν και στον δυτικό τρόπο ζωής… να φάνε κι εκείνοι χοιρινό, να πιουν μπύρες ή να καταργήσουν την μαντίλα.

Ποιος είναι

Όσο για το ποιος είναι ο Ανουάρ Μπάκρι. Αυτό που βρήκαμε είναι πως ο ίδιος επαγγέλλεται δικηγόρος με ειδίκευση στο Διεθνές και το Προσφυγικό Δίκαιο και πως έχει ταχθεί κατά της ονομασίας των Σκοπίων ως Βόρεια Μακεδονία.

Ο Γενικός Γραμματέας των Σύριων της Ελλάδας έχει επίσης κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής με τον Βασίλη Λεβέντη, ενώ είχε δηλώσει πως σε περίπτωση εκλογής του θα διέθετε όλες τις απολαβές του στους αστέγους του Δυτικού τομέα.