Τροχαίο με σχολικό στη Βούλα: Εννέα παιδιά τραυματίες - Τα δύο νοσηλεύονται προληπτικά (Video)

Πέντε παιδιά τραυματίστηκαν, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, όταν το σχολικό λεωφορείο ιδιωτικού παιδικού σταθμού, στο οποίο επέβαιναν εννέα παιδιά συνολικά, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη συμβολή των οδών Κρήνης και Σπετσών, στη Βούλα.

Τα παιδιά διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Παίδων, ενώ για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στο ίδιο νοσοκομείο και τα υπόλοιπα τέσσερα. Τα παιδιά του παιδικού σταθμού που εδρεύει στη Βούλα είναι προσχολικής ηλικίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου δύο παιδιά (σ.σ. ένα κοριτσάκι 3 ετών και ένα αγοράκι 4) θα παραμείνουν για νοσηλεία στο Παίδων Αγίας Σοφίας, έπειτα από το τροχαίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ένα παιδί έγιναν περί τα 30 ράμματα.

Πολλοί από τους γονείς μάλιστα σκέφτονται την κατάθεση αγωγής κατά παντός υπευθύνου.

Όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, τα υπόλοιπα επτά παιδιά που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, πήραν εξιτήριο και σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, το ατύχημα συνέβη όταν γυναίκα παραβίασε με το αυτοκίνητό της, στο οποίο επέβαιναν και τα παιδιά της, το STOP και συγκρούστηκε με το σχολικό.