Φονικό στα Μέγαρα: «Δεν θυμάμαι τίποτα» ισχυρίζεται ο δράστης - «Δύο γεγονότα με έφεραν σε σύγχυση»

Ψυχολογικά προβλήματα επικαλέστηκε ο δράστης της δολοφονίας στα Μέγαρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο σωφρονιστικός υπάλληλος που κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ανέφερε πως δύο γεγονότα τον έκαναν να βγει εκτός εαυτού: ο πρόσφατος θάνατος της μητέρας του και ο χωρισμός με τη γυναίκα του. Όπως υποστήριξε, αυτά τα γεγονότα τού προκάλεσαν σύγχυση και δεν θυμάται πώς ακριβώς συνέβη το φονικό.

«Δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν θυμάμαι τι έκανα» φέρεται να ήταν οι πρώτες κουβέντες του σωφρονιστικού υπαλλήλου στους αστυνομικούς στους οποίους παραδόθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, σύμφωνα με το protothema.gr. Ο φερόμενος ως δράστης είπε, μάλιστα, στους αστυνομικούς ότι τελούσε σε τόση σύγχυση ώστε δεν θυμόταν πού βρισκόταν το πιστόλι του φονικού που κατείχε παράνομα.

Ο άνδρας που εμφανίζεται να μπήκε στο σπίτι του κουνιάδου του, στα Μέγαρα, και να πυροβόλησε τόσο τον ίδιο όσο και τη σύζυγό του παραδόθηκε αργά χθες το βράδυ στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Πυροτεχνήματα…

Ο 48χρονος γιατρός στο επάγγελμα δέχθηκε κατά πληροφορίες τέσσερις σφαίρες από τον δράστη ενώ η 43χρονη γυναίκα έχει τραυματιστεί στο πόδι από μια σφαίρα και παραμένει νοσηλευόμενη στο Θριάσιο Νοσοκομείο.
Γείτονας που μίλησε σε δημοσιογράφους είπε ότι ο δράστης, ο οποίος αρχικά διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, είπε σε κάποιον περίοικο που βγήκε να δει από πού ακούστηκαν οι πυροβολισμοί «μπες μέσα δεν είναι τίποτα, πυροτεχνήματα είναι».

Όπως είπε στο newsit.gr ο συνήγορος του κατηγορούμενου, ο εντολέας του είναι σε κακή κατάσταση και περιμένει να απολογηθεί στις αρμόδιες Αρχές. «Η κατάστασή του είναι κακή. Είναι χάλια ψυχολογικά. Πολύ χάλια. Προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο», περιορίστηκε να δηλώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της δολοφονίας στα Μέγαρα, πρόκειται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή, σήμερα, στις 18:00, προκειμένου να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.