Στιγμές τρόμου: Έτρεχαν να κρυφτούν τα παιδιά την ώρα που ο θείος τους δολοφονούσε τους γονείς τους

Στιγμές τρόμου έζησαν τρία ανήλικα παιδιά, στα Μέγαρα που είδαν τον πατέρα τους και τη μητέρα τους να πέφτουν νεκροί από το όπλο του θείου τους.

Ο 51 ετών γαμπρός, σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού, πήγε στο σπίτι του αδελφού της πρώην γυναίκας του και έκανε καυγά κατηγορώντας τον για τον χωρισμό με τη σύζυγό του.

Πάνω στον τσακωμό έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε 6 με 7 φορές τον 48χρονο γιατρό και την 43χρονη νοσηλεύτρια σύζυγό του στη βουβωνική χώρα.

Σοκαρισμένη η γειτονιά, πετάχτηκε έξω μετά τους πυροβολισμούς, ακούγοντας τα ουρλιαχτά των παιδιών.

Οι λεπτομέρειες συγκλονίζουν, καθώς ενώ ο δράστης πυροβολούσε, ένα από τα τρία παιδιά του ζευγαριού βγήκε απ’ το σπίτι, κατέβηκε τις σκάλες και κρύφτηκε στο σπίτι του θείου του για να γλυτώσει από το δολοφονικό αμόκ.

Ο άνδρας εξέπνευσε μέσα στο χειρουργείο, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση στη χειρουργική κλινική νοσηλεύεται η 43χρονη, η οποία μάλιστα εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Ακολούθως, ο δράστης πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής στα Άνω Λιόσια, όπου και παραδόθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε ότι πυροβόλησε το ζευγάρι στα γεννητικά όργανα επειδή τους θεωρούσε υπεύθυνους για την απόφαση της γυναίκας του (και αδελφής του γιατρού) να πάρει διαζύγιο, με την οποία έχουν μαζί ένα παιδί.