Θανάσης Ρέππας: Σε ποιους χρωστάει για να ζήσει - «Στα 47 μου είδα τον Χριστό φαντάρο...»

«Χρωστάω 35.000 ευρώ στον Θανάση Παπαθανασίου και 31.000 ευρώ στον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο. Ζω από την ελεημοσύνη τους». Για τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει μίλησε ο Θανάσης Ρέππας.

O γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, «Στην Φωλιά των Κου Κου»  μίλησε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά του βήματα, για τη συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή και τις Τρεις Χάριτες, καθώς επίσης και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αποκαλύπτοντας πως χρωστάει 66.000 ευρώ στον Θανάση Παπαθανασίου και τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο.

Επίσης, παρουσίασε τη νέα του δουλειά, το θεατρικό έργο «Η Σκούπα», μια κωμωδία που όπως είπε έχει στο επίκεντρο της την εργαζόμενη γυναίκα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην Ελλάδα της κρίσης, ενώ ο ίδιος μίλησε για τα… δικά του πάθη.

Παράλληλα, αποκάλυψε  τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αποκαλύπτοντας πως χρωστάει 66.000 ευρώ στον Θανάση Παπαθανασίου και τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, αφού ζει από την ελεημοσύνη τους.

«Είμαι ένας εργαζόμενος που προσπαθώ να μη μου πάρει τα πάντα η εφορία. Ότι θα έφτανα σε σημείο να μην καλύπτομαι για την ιατροφαρμακευτική, γιατί 60 χρονών, παίρνω χάπια για την πίεση, για τη χοληστερίνη και έχω φτάσει στο σημείο να μην καλύπτομαι από τα ασφαλιστικά μου ταμεία επειδή δεν έχω λεφτά να τα πληρώσω.

Δεν το είχα φανταστεί αυτό. Χρωστάω αυτή τη στιγμή 35.000 ευρώ στον Θανάση Παπαθανασίου και 31.000 ευρώ στον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο. Άρα ζω από την ελεημοσύνη τους», αποκάλυψε ο Μιχάλης Ρέππας.

Για τη διαφήμιση που έκανε με τις Τρεις Χάριτες, ο Μιχάλης Ρέππας δήλωσε:

«Τα χρήματα από τη διαφήμιση με τις “Τρεις Χάριτες” τα πήρε όλα το κράτος. Μακάρι να μην την είχα κάνει ποτέ. Δεν θα ξαναέκανα ποτέ διαφήμιση. Μην μου χτυπήσουν ποτέ!».

Επιπλέον, εξήγησε: «Μπορεί να ήταν και λάθος στρατηγική επιλογή το ότι δεν επιτρέψαμε να προβάλλονται σε επανάληψη οι “Τρεις Χάριτες” και το “Δις εξαμαρτείν”. Αν και η σχέση μας με το Mega είχε σκαμπανεβάσματα, είμαι ευγνώμων γιατί θα μπορούσαν να μας τραβήξουν στα δικαστήρια.

Αναφερόμενος στην ηλικία του, ο Μιχάλης Ρέππας είπε:

«Κρίση ηλικίας έπαθα στα 47 μου. Τότε είδα τον… Χριστό φαντάρο. Τότε γονάτισα»

Μιλώντας για τη σχέση του με την τηλεόραση, ο ίδιος ξεκαθάρισε:

«Το τηλέφωνο χτυπάει για προτάσεις κάθε τόσο και θα κάναμε ευχαρίστως τηλεόραση. Όταν ζητάνε 120 επεισόδιο το χρόνο, όμως, και μετεμψύχωση του Σαίξπηρ να είσαι, βλακείες θα γράψεις».

Για τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή  δήλωσε:

«Η Δέσποινα Βανδή δεν κουράζεται, δεν πεινάει, δεν θέλει να πάει τουαλέτα, δεν ιδρώνει. Μια φορά την ρώτησα «να κόψω μια σκηνή»; Και μου λέει «κάνε ό,τι θέλεις»».

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα έδινε στον Ντάνο έναν ρόλο:

«Θα έπαιρνα σε παράσταση οποιονδήποτε νόμιζα ότι μου χρειάζεται για οποιονδήποτε λόγο. Τον οποιονδήποτε. Έχω δώσει ρόλο σε γκαρσόνι που μας σέρβιρε, τον Κώστα Γκρέκα, γιατί αυτός μας φαινόταν ότι κάνει».