Σε Video η δράση αντιεξουσιαστών, που προκάλεσαν έκρηξη σε club στο Γκάζι

Ένα video ντοκουμέντο από την έκρηξη σε club στην οδό Πειραιώς στο Γκάζι στη πρόβαλε στο κεντρικό του δελτίο το Open. Η έκρηξη έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου και οι κινήσεις των εμπρηστών, που έφτασαν στο σημείο με μηχανή, καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Ευτυχώς, δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί, αφού την ώρα της έκρηξης η κίνηση των οχημάτων στην Πειραιώς διεξαγόταν κανονικά.

Ο συνοδηγός κατέβηκε, άφησε την εκρηκτική ύλη και μετά ανέβηκε στη μηχανή και μαζί με τον συνεργό του έγιναν «καπνός». Λίγη ώρα αργότερα, πραγματοποιήθηκε η έκρηξη ενώ έξω από το κατάστημα περνούσε εκείνη τη στιγμή μία κοπέλα.

Δείτε το Video:

Οι αστυνομικοί, όπως σημειώνει ο Ελεύθερος Τύπος, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελείτο από πέντε κιλά δυναμίτη και βραδύκαυστο φυτίλι. Στο μεταξύ, οργάνωση του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη.

Οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, εξετάζουν με επιφυλακτικότητα αυτή την ανάληψη, ενώ συνεχίζουν να αναζητούν τους δράστες.