Μετά τον αγρότη νίντζα ήρθε ο καρατέκα του ΠΑΜΕ

Με κινήσεις που παραπέμπουν σε άνθρωπο που έχει γνώση πολεμικών τεχνών έκανε άλμα και χτύπησε με κλωτσιά που θυμίζει καρατέκα έναν αστυνομικό των ΜΑΤ.Η φωτογραφία με τον διαδηλωτή του ΠΑΜΕ που χτύπησε με απίστευτη κλωτσιά αστυνομικό το Σάββατο στην κινητοποίηση κατά του Μάικ Πομπέο, στο κέντρο της Αθήνας, έχει κάνει τον γύρο των social media και σχολιάστηκε εκτενώς.Ειδικά επειδή το χτύπημα με την εναέρια κλωτσιά ήταν πισώπλατο.

Ο διαδηλωτής καρατέκα του ΠΑΜΕ χτυπάει τον αστυνομικό των ΜΑΤ
Ο διαδηλωτής καρατέκα του ΠΑΜΕ χτυπάει τον αστυνομικό των ΜΑΤ

Από τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί την τελευταία τετραετία στο κέντρο της Αθήνας ήταν των αγροτών τον Νοέμβριο του 2015. Οπως οι περισσότερες πορείες έτσι και αυτές σημαδεύτηκε από επεισόδια ανάμεσα στους διαδηλωτές και τους αστυνομικούς. Εκεί ήταν και ο αγρότης νίντζα.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν των επεισοδίων ένας από τους αγρότες επιτέθηκε σαν νίντζα με εναέρια κλωτσιά εναντίων αστυνομικού των ΜΑΤ χτυπώντας τον από πίσω.

Ο αγρότης νίντζα όπως τον χαρακτήρισε τότε το διαδίκτυο πήρε φόρα και επιτέθηκε στον αστυνομικό θυμίζοντας σκηνή από πολεμική ταινία. Μάλιστα χρησιμοποίησε την πλάτη ενός δεύτερου αστυνομικού ώστε να στηριχθεί καλύτερα και να χτυπήσει τον αστυνομικό των ΜΑΤ που είχε βάλει στο μάτι.

Και τότε οι αντιδράσεις ήταν πολλές, όπως και το Σάββατο για τον διαδηλωτή του ΠΑΜΕ.

Η στιγμή της επίθεσης στα ΜΑΤ από τον αγρότη νίντζα
Οι φωτογραφίες από το χτύπημα του αγρότη-νίντζα

Στηρίζεται στον ένα αστυνομικό και χτυπάει έναν άλλο. Ο αγρότης νίντζα τον Νοέμβριο του 2015 στο Σύνταγμα.