Βγήκε από τη μονάδα καρδιοχειρουργικής ανάνηψης ο Πέτρος Τατσόπουλος

Συνεχίζει να δίνει τη μάχη για τη ζωή του, ο Πέτρος Τατσόπουλος, και καθημερινά κάνει και ένα μικρό βήμα που δίνει την δυνατότητα τους γιατρούς να αισιοδοξούν.

Από την στιγμή που η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει σταθερή βελτίωση, οι γιατροί αποφάσισαν να βγει  από τη μονάδα καρδιοχειρουργικής ανάνηψης, όπου νοσηλευόταν από την περασμένη Τρίτη, όταν υποβλήθηκε στη σοβαρή χειρουργική επέμβαση στο Ιπποκράτειο.

Πλέον, ο Πέτρος Τατσόπουλος νοσηλεύεται στην καρδιοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου και βρίσκεται βέβαια υπό συνεχή παρακολούθηση, καθώς διανύει το τρίτο κρίσιμο 24ωρο της μετεγχειρητικής τους πορείας και δεν έχει ακόμα διαφύγει τον κίνδυνο.

Στο νέο ιατρικό ανακοινωθέν τονίζονται τα εξής: «Σχετικά με την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, που χειρουργήθηκε επειγόντως την 1.10.19 για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ενημερώνουμε ότι: Ο ασθενής εξήλθε από την Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, σήμερα και ώρα 12.15 και νοσηλεύεται σε θάλαμο νοσηλείας, συνεχίζει να παρακολουθείται επισταμένως και βαίνει βελτιούμενος. Νεώτερη ανακοίνωση θα εκδοθεί σε κάθε μεταβολή της κατάστασης».