Ειδική μεταχείριση για τον Λαμιώτη δικηγόρο που κατηγορείται για κακοποίηση 11χρονης επί χρόνια

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο γνωστός δικηγόρος της Λαμίας, που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη. Ο κατηγορούμενος μπήκε και βγήκε με άκρα μυστικότητα στο δικαστικό μέγαρο, υπό τον φόβο να τον περιμένουν συγγενείς της νεαρής, ενώ ήθελε να αποφύγει και τους εκπροσώπους του Τύπου.

Τελικά, ζήτησε και πήρε προθεσμία για την προσεχή Τρίτη 1η Οκτωβρίου. Θα παρουσιαστεί ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί. Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, πήρε παράταση για την εξέταση του ανθρώπου που φέρεται ότι κακοποιούσε από τα 8 χρόνια του, το μικρό κοριτσάκι.

Όπως αναφέρει το lamiareport, έτυχε ειδικής μεταχείρισης, καθώς άνοιξε ειδικά η κλειδωμένη πίσω πόρτα των Δικαστηρίων από όπου μπήκε και βγήκε με απόλυτη μυστικότητα προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός από τους δημοσιογράφους που περίμεναν στο χώρο από τις 8 το πρωί.

Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι σε αντίθεση με παρόμοια περίπτωση στο πρόσφατο παρελθόν όπου αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν Λαμιώτης δικηγόρος, όχι μόνο δεν υπήρξε κάποια ειδική πρόβλεψη για την είσοδο ή την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο, αλλά είχε διαταχθεί και η σύλληψη του μετά την προανακριτική εξέταση.