Ένα...αμερικανάκι λέει για την Σαντορίνη: «Σιγά το πράγμα δηλαδή. Βράχια, παραλίες της... κακιάς ώρας και γενικά ένα χάλι» (video)

«Η Σαντορίνη είναι ένας απλός γκρεμός. Σιγά το πράγμα δηλαδή. Βράχια, παραλίες της… κακιάς ώρας και γενικά ένα χάλι. Τάδε έφη Χάλεϊ Παμ μια 18χρονη youtuber, η οποία άκουσε τα εξ αμάξης από πολλούς ακόλουθούς της τόσο στο youtube όσο και στο Instagram. Στο πρώτο έχει δύο εκατομμύρια συνδρομητές και στο δεύτερο σχεδόν ένα εκατομμύριο ακολούθους.

Σε ένα 35λεπτο παραλήρημα, η νεαρή χαρακτήρισε το κυκλαδίτικο νησί ως γκρεμό, χωρίς παραλίες, ενώ προέτρεψε τον κόσμο να μην επισκέπτεται την Ελλάδα, λόγω οικονομικής κρίσης.

«Σας συνιστώ έντονα να μην πάτε στην Ελλάδα. Όχι μόνο ζορίζονται οικονομικά, μαζί και η κυβέρνησή τους, αλλά γενικά δεν περνάς ωραία». Η 18χρονη προσθέτει επίσης ότι ενοχλήθηκε από την πολυκοσμία στα σοκάκια που δεν την άφηνε να ψωνίσει, ενώ προσθέτει ότι τα τοπία εκτός της Χώρας είναι απλά επίπεδα και καθόλου όμορφα. Όπως εξηγεί στο βίντεό της η νεαρή Αμερικανή, περίμενε κάτι πολύ διαφορετικό, με βάση τις φωτογραφίες που είχε δει στο Instagram, γι’ αυτό και απογοητεύτηκε οικτρά.

Προτεινόμενα για εσάς