Το νου σας: Κόλαση στους δρόμους λόγω απεργίας - Οι δρόμοι με μποτιλιάρισμα

Στο κόκκινο είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, ενόψει του απεργιακού κλοιού για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Στην απεργία της ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Λεωφορεία, τρόλεϊ και Ηλεκτρικός δεν θα λειτουργήσουν σήμερα,το Μετρό κήρυξε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ ως τη λήξη της βάρδιας ενώ το τραμ θα λειτουργήσει από τις 8 το πρωί ως τις 10 το βράδυ.

Πολλοί είναι εκείνοι που σήμερα θα αναγκαστούν να στραφούν στο οχήματά για τις μετακινήσεις τους και η κίνηση στους δρόμους ήδη εμφανίζεται ιδιαίτερα αυξημένη.

Η κίνηση στους δρόμους

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) και ειδικά από την Π.Ράλλη έως και την Αχαρνών σε διάφορα τμήματά της. Εξίσου αυξημένη κίνηση εντοπίζεται στην Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος).

Με δυσκολία διεξάγεται η κίνηση από την Θηβών έως και τον Κηφισό προς την Αθήνα ενώ πρόβλημα εντοπίζεται και στην άνοδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και στην Μεσογείων, από το ύψος του Χαλανδρίου έως και τους Αμπελόκηπους καθώς και στο ανοδικό ρεύμα της Βασιλίσσης Σοφίας.

Προβλήματα παρατηρούνται και στην Βασιλέως Κωνσταντίνου, όπως και στην Καλλιρρόης αλλά και στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού από την Λαγουμιτζή.