Δεσμεύθηκε η περιουσία του 55χρονου που χτύπησε με αδέσποτη την μικρή Αλεξία

Στη δέσμευση της περιουσίας του 55χρονου που πυροβόλησε με αδέσποτη σφαίρα την 8χρονη Αλεξία προχώρησε το Πρωτοδικείο Θηβών. Η οικογένεια της 8χρονης φαίνεται να δηλώνει ικανοποίηση. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Μήτσαινας, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε: «Το δικαστήριο αποφάσισε να διατάξει τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του 55χρονου μέχρι του ποσού του 1 εκατομμυρίου ευρώ».

Όπως εξήγησε, «είχαμε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο Θηβών και ζητούσαμε την προστασία των δικαιωμάτων της μικρής Αλεξίας για να μπορεί να ικανοποιηθεί στον χρόνο που θα καταθέσει την αγωγή της με τα σχετικά κονδύλια, τα οποία αφορούν τα ιατρικά. Αυτό είχε μόνο τη δέσμευση της περιουσίας του 55χρονου.

Με αυτό το δικαστήριο δεν παίρνεις λεφτά, αλλά δεσμεύεις μόνο την περιουσία του μέχρι του ποσού του 1 εκατ. ευρώ. Η οικογένεια νιώθει ικανοποιημένη διότι η ελληνική Δικαιοσύνη άκουσε το πρόβλημά της και έγινε το πρώτο βήμα. Στόχος της οικογένειας είναι να μαζέψει χρήματα και να μεταφερθεί η 8χρονη Αλεξία σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία, προκειμένου να λάβει βοήθεια.