Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Συλλήψεις για το βρέφος που κατασπάραξε το ροτβάιλερ - Φωτογραφία του σκυλιού

Συνελήφθησαν οι γονείς αλλά και η γιαγιά του βρέφους που πέθανε μετά από επίθεση ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά. Το λίγων μηνών μωρό μετέφερε στο νοσοκομείο η μητέρα του, ωστόσο, ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, η μητέρα, ο πατέρας και η γιαγιά του μωρού έχουν συλληφθεί για το περιστατικό. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι ανθρωποκτονία από αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνου.

Δείτε τη φωτογραφία του σκύλου που επιτέθηκε και κατασπάραξε το κοριτσάκι  

 

Η οικογένεια του βρέφους, που έχει άλλα τρία παιδιά, έμενε τον τελευταίο χρόνο στο διαμέρισμα. Σύμφωνα με τους γείτονες ο σκύλος ήταν πάντα στο μπαλκόνι. Δεν τον έβγαζαν συχνά έξω και όταν το έκαναν, οι γείτονες λένε πως δεν τον είχαν δει ποτέ μαζί με τα παιδιά.

Όταν έγινε το περιστατικό, στο σπίτι ήταν η μητέρα με το δυο μηνών κοριτσάκι. Μετά τις 8 το πρωί γείτονας είδε τη μάνα να βγαίνει με το μωρό αγκαλιά από το σπίτι. Το έβαλε στο αυτοκίνητο και έφυγε για το νοσοκομείο.

Η 35χρονη μητέρα είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ τής παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Για το θέμα το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν:

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του.

Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις.

Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα.

Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος.

Η σωρός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».