Υιοθετημένη η 19χρονη μάνα του μωρού που το εγκατέλειψε στο καρότσι του σούπερ μάρκετ

Την μητέρα του βρέφους που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε καρότσι σούπερ μάρκετ έξω από είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία κατάφεραν να εντοπίσουν οι Αρχές.

Η ιστορία αυτή ξεκίνησε πριν από 7 ημέρες όταν η 19χρονη έφερε στην ζωή το υγιέστατο κοριτσάκι σε δημόσιο νοσοκομείο.

Η 19χρονη που είναι υιοθετήθηκε ενώ ήταν 2,5 ετών από την αδελφή του πατέρα της, χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι, είχε βγει από το νοσοκομείο και είχε πάρει το βρέφος στο σπίτι της. Όμως, τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/09/2019) η 19χρονη πήρε το μωρό και εξαφανίστηκε από το σπίτι. Όπως όλα δείχνουν πήγε σε κοντινό σούπερ μάρκετ πήρε ένα καρότσι, έβαλε μέσα το μωρό αφού το τύλιξε σε μια πετσέτα το εγκατέλειψε σε είσοδο πολυκατοικίας.

Τις κινήσεις της από την στιγμή που έφτασε στο σούπερ μάρκετ μέχρι και την στιγμή που άφησε το 7 ημερών βρέφος έξω από το οίκημα τις κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας τις οποίες αναζήτησαν από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με το skai.gr, η νεαρή γυναίκα καταγράφηκε από την κάμερα  να φιλάει το βρέφος λίγο πριν  το εγκαταλείψει.

Η κοπέλα σύμφωνα με πληροφορίες έχει ομολογήσει ότι εγκατέλειψε το μωρό της και δίπλα της βρίσκεται και η θετή της μητέρα η οποία είναι συντετριμμένη. Ακόμα δεν έχει αποκαλύψει στους αστυνομικούς τους λόγους που την οδήγησε να εγκαταλείψει το παιδί της. Το μωρό από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε από έναν 19χρονο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο Παίδων και είναι καλά στην υγεία του.

Υπενθυμίζεται ότι το μωρό ήταν τυλιγμένο σε μια πετσέτα και είχε τοποθετηθεί στο καρότσι του σούπερ μάρκετ μέχρι να γίνει αντιληπτό από έναν 19χρονο που έμενε στην πολυκατοικία. Η μητέρα του βρέφους, 19 ετών, προσήχθη από τις Αρχές και ομολόγησε την πράξη της.