«Τρέμετε» Εξάρχεια - Ο «Αγάπη μόνο» ειδικός φρουρός

Ο  Τάσος Ποτσέπης έγινε γνωστός ως «Αγάπη Μόνο» από τα viral βίντεο με τον ίδιο να συμμετέχει σε τηλεοπτικό παιχνίδι γνωριμιών.

Αφού προσπάθησε να μείνει στην επικαιρότητα με όποιον τρόπο μπορούσε, βλέπε βάψιμο μαλλιών και παρέα με την Τζούλια Αλεξανδράτου, αναγγελία ότι γίνεται πορνοστάρ, επίσκεψη σαν παρατράγουδο στην εκπομπή της Ανίτας Πάνια, αλλά και συμμετοχή σε τρας βίντεο, ο Τάσος Ποτσέπης αλλάζει καριέρα.

Σύμφωνα με το βίντεο του ίδιου, που επιβεβαιώθηκε και από τον πίνακα των επιτυχόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, ο «Αγάπη Μόνο» είναι ένας από τους 1500 νέους ειδικούς φρουρούς που θα προσλάβει το ελληνικό δημόσιο.

Μάλιστα το όνομά του φιγουράρει στους πρώτους 100 στη θέση 95. Ένας νέος επαγγελματικός ορίζοντας ανοίγει για τον 25χρονο που θα προσπαθήσει να μεταδώσει αστυνομική αγάπη και στα Εξάρχεια.

Ωστόσο, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» ο ο Γ.Γ. των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος σημείωσε πάντως ότι «είναι ακόμα υποψήφιος Ειδικός Φρουρός. Έχει όντως τα προσόντα, όπως άλλοι 1500 συνάνθρωποί μας και θα ακολουθήσουν οι αθλητικές δοκιμασίες και τα ψυχοτεχνικά τεστ. Αν περάσει και αυτές τις δοκιμασίες, τότε θα ονομαστεί Ειδικός Φρουρός».