Ανατροπή νταλίκας στην Αθηνών - Κορίνθου - Τρεις τραυματίες

Ανατροπή νταλίκας το απόγευμα στο ανοδικό ρεύμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο Δαφνί. Το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει η Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος της Αφαίας, και να σχηματιστούν ουρές χιλιομέτρων, ενώ η κατάσταση δεν είχε εξομαλυνθεί έως και μετά τις εννέα το βράδυ.

Το ατύχημα ήταν σοκαριστικό, και έγινε η αιτία για τον τραυματισμό τριών ανθρώπων, διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, ενώ μάλλον από τύχη, οι συνέπειες δεν ήταν χειρότερες, καθώς η νταλίκα καταπλάκωσε καθώς ανατρεπόταν διερχόμενα αυτοκίνητα.
Ο οδηγός, που κινείτο στο ρεύμα προς Κόρινθο, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να περάσει πάνω από το διαχωριστικό διάζωμα και να βγει στο ρεύμα προς Αθήνα.

 

4887508
4887506

 

XLK_2096

Στο τροχαίο ενεπλάκη, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Πρώτο Θέμα, και ένα ταξί. Τα αίτια της ανατροπής της νταλίκας ερευνώνται και οι πρώτες μαρτυρίες αναφέρονται σε έναν ισχυρό κρότο πριν την ανατροπή, γεγονός που στέφει τις υποψίες στην πιθανότητα, να έσκασε λάστιχο, κάτι που όπως και να έχει, θα ερευνηθεί διεξοδικά.