Στο νοσοκομείο ο πατέρας της 13χρονης που σκοτώθηκε στο Luna Park - Μαρτυρία για το δυστύχημα (Video)

Ελεύθερη αφέθηκε από την εισαγγελέα υπηρεσίας σήμερα το μεσημέρι η 73χρονη ιδιοκτήτρια της επιχείρησης λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, όπου έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο 13χρονη, καθώς η υπόθεση θα διερευνηθεί περισσότερο με προκαταρτική, που θα παραγγελθεί από την Εισαγγελία.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα magnesianews.gr, ο 32χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές που ήταν χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού, καθώς ο Έλληνας που συνήθως το χειριζόταν, απουσίασε για να στήσει άλλο λούνα παρκ, εξαφανίστηκε μετά το τραγικό δυστύχημα και αναζητείται από την Αστυνομία.

Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης του λούνα παρκ που είναι κάτοικος Αθήνας, εμφανίστηκε στα Δικαστήρια φορώντας μαύρα και υποβασταζόμενη από την κόρη της και τον δικηγόρο της και αφού οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας, αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να της ασκηθεί ακόμη δίωξη, ώστε η έρευνα για την τραγωδία που συντάραξε την περιοχή να συνεχιστεί.

Στο μεταξύ, ο χώρος του λούνα παρκ εξακολουθεί να φυλάσσεται από την Αστυνομία, καθώς η Εισαγγελία αναμένεται να ζητήσει πραγματογνωμοσύνη, από το χώρο που έχασε τη ζωή της η άτυχη μαθήτρια.

Στο νοσοκομείο ο πατέρας της 13χρονης

Ο πατέρας της 13χρονης νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα καρδιάς, από τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Νοσοκομείο του Βόλου. Η καρδιά του δεν άντεξε το βάρος της απώλειας του παιδιού του και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή, αλλά κρίσιμη.

Μαρτυρία εργαζομένης στο παζάρι Αλμυρού, Βόλου

Σύμφωνα με μαρτυρία εργαζόμενης στο παζάρι του Αλμυρού, που εξιστόρησε στην κάμερα τα γεγονότα «Έγινε πανικός, μαζεύτηκε κόσμος, η αδελφή μιας φίλης μου μας είπε ότι σκοτώθηκε που βρίσκονταν στο «χαλί». Κατευθείαν κατάλαβα, γιατί είχα ανεβεί σε αυτό το παιχνίδι πριν από λίγες ημέρες. Τα σίδερα δεν σε κρατάνε, έχει ένα κενό, σηκώνεσαι αυτό αυτό το παιχνίδι πάρα πολύ εύκολα. Αυτός που χειριζόταν το παιχνίδι ήταν Πακιστανικής καταγωγής και το πήγαινε γρήγορα, το πήγαινε με 50 χλμ, έτσι μας είπαν. Δεν ήταν ο κύριος που το χειριζόταν τις υπόλοιπες ημέρες. Το ξέραμε το κορίτσι, ήταν πολύ όμορφη και συλλυπητήρια στους γονείς της».

 

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος