«Έφαγα και τους δύο, πάω στην Αστυνομία», είπε ο δράστης μετά το φονικό. «Είχε πρόβλημα το παιδί», λένε οι περίοικοι - Video

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης συνέβη το διπλό έγκλημα στη Χρυσούπολη της Καβάλας, όπου ένας άντρας πυροβόλησε και σκότωσε έναν γείτονά του και τη μητέρα αυτού, για ασήμαντη αφορμή. Για μια θέση πάρκινγκ, για την ακρίβεια, ενώ εντύπωση προκαλούν και οι στιγμές που ακολούθησαν.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δράστης ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί, πυροβόλησε αρχικά με την κυνηγετική καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα, τον συνομήλικο γείτονά του πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, όταν αυτός εισήλθε στην αυλή της οικίας του για την επίλυση ενός θέματος που είχε προκύψει μεταξύ τους νωρίτερα.

Στη συνέχεια πυροβόλησε, τραυματίζοντας θανάσιμα και την 67χρονη μητέρα του θύματος, που παρακολουθούσε λίγα μέτρα πιο κει. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με την μαρτυρία περιοίκου στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι Center TV, λίγο μετά το έγκλημα, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και σταμάτησε λίγο παρακάτω σε καφετέρια, όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν κόσμος.

Εκεί τους είπε: «Έφαγα τους δύο, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα»!

«Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου τη γυναίκα την ενόχλησε», λέει ένας κάτοικος και συνεχίζει: «Σήμερα πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια, μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε. Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: Τους έφαγα και τους δύο»!

Δείτε το  Video με τις μαρτυρίες των κατοίκων: