Τραγωδία στα Διαβατά: Έγκυος στον 5ο μήνα νεκρή μετά από σύγκρουση Ι.Χ. με τρένο

Τραγωδία το μεσημέρι της Δευτέρας στα Διαβατά, μετά την σύγκρουση αυτοκινήτου με αμαξοστοιχία. Το ΙΧ, προσπάθησε να περάσει κάθετα τη γραμμή, ενώ την ίδια ώρα περνούσε το τρένο και το παρέσυρε. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου  ανασύρθηκε νεκρή μια έγκυος γυναίκα ενώ ο άνδρας οδηγός απεγκλωβίστηκε σοβαρά τραυματισμένος.

Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ,  παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση 8 χλμ έξω από τη Θεσσαλονίκη με συνέπεια να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία, IC 91, που εκτελεί το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη.

 

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα και επτά άνδρες, οι οποίοι απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις της τη συνοδηγό, η οποία ήταν έγκυος στην 20η εβδομάδα και τον οδηγό του αυτοκινήτου.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και ο άνδρας στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ 

Στις 14:00 ΙΧ παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση 8 χλμ έξω από την Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί με την αμαξοστοιχία 91 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη. Τραυματία ο οδηγός του ΙΧ και νεκρή η συνοδηγός