Αδελφός της Σοφίας Αρβανίτη ο ηρωικός ψαράς στο Μάτι - «Δεν έπαψε στιγμή να ζει» λέει η τραγουδίστρια για την ασθένειά του

Απαρηγόρητη είναι η γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Αρβανίτη μετά το  θάνατο του πολυαγαπημένου αδερφού της Κώστα, του ηρωικού ψαρά στο Μάτι.

Ο Κώστας Αρβανίτης ήταν ο άνθρωπος, που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα όταν μαζί με τη γυναίκα του Χρύσα, τον γιο του Δημήτρη και τον Μαχμούντ Μεσαφέρ, έσωσαν 70 συνανθρώπους μας, με το καΐκι του, τη νύχτα της μεγάλης τραγωδίας.

Η τραγουδίστρια σε τηλεοπτική της εμφάνιση είχε μιλήσει για τα γεγονότα, όταν ο αδελφός της έσωσε από βέβαιο θάνατο δεκάδες ανθρώπους.

Όπως είχε πει τότε η τραγουδίστρια, ετοιμαζόταν με τη μητέρα της να τον επισκεφθεί για να του ευχηθούν, όμως εκείνος ειδοποίησε τηλεφωνικά ότι δεν θα έκανε γιορτή.

«Πρέπει να σπεύσουμε να σώσουμε ανθρώπους, γιατί κινδυνεύουν από την πυρκαγιά» θυμήθηκε ότι της είπε ο αδερφός της και πρόσθεσε:

«Τον έπαιρνα τηλέφωνο γιατί είχα αγωνία και απαντούσαν στο τηλέφωνο οι άνθρωποι που είχε σώσει. Μου έλεγαν «μην ανησυχείτε, δεν μπορεί να σας απαντήσει αυτή τη στιγμή. Είναι στα νερά με τον γιο του και τη γυναίκα του και σώζει κόσμο».

Όπως ήταν φυσικό, ο αιφνίδιος θάνατος του Κώστα Αρβανίτη, βύθισε στη θλίψη τη Σοφία Αρβανίτη που για να τιμήσει τη μνήμη του ανάρτησε στο Facebook μια κοινή φωτογραφία τους.

Δείτε την  ανάρτηση:

Μιλώντας στον Alpha, η  τραγουδίστρια είπε για τον αδελφό της: “Ανακατευόταν με τα κοινά, ήταν μέσα στον κόσμο και στην προσφορά δεκαετίες τώρα. Και είναι μεγάλη τιμή όταν φεύγεις από αυτόν τον κόσμο η Πολιτεία να κάνει το φευγιό σου αυτό δημοσία δαπάνη, είναι μεγάλη τιμή για εμάς και με συγκινεί γι’ αυτό ιδιαίτερα”.

Όπως προσθέτει: “Ο Κώστας έπαιρνε δύναμη ενώ γνώριζε την ασθένειά του φυσικά, έπαιρνε δύναμη και παράταση ζωής γιατί, 4 χρόνια ταλαιπωρείτο από αυτό. Την ημέρα που εισήχθη στο νοσοκομείο οδήγησε τη μοτοσυκλέτα του, ήρθε την πάρκαρε στο πατρικό μας και πήγαμε μαζί στο νοσοκομείο. Μέχρι την τελευταία στιγμή όλα τα 4 χρόνια, ψάρευε, διασκέδαζε, ερχόταν σε live μου, ήμασταν πολύ δεμένοι, δεν έπαψε στιγμή να ζει, ποτέ δεν παραιτήθηκε».