Σκηνές αρχαίας τραγωδίας, όταν ο σύντροφος της αστροφυσικού έμαθε ότι είναι νεκρή

«Ούρλιαζε και έκλαιγε και προσπαθούσε να τρέξει στο μονοπάτι για να βρεθεί κοντά της». Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η Βρετανίδα αστροφυσικός στην Ικαρία.

Όταν έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε ένα πτώμα, που όλοι ήταν βέβαιοι πως ανήκε στην εξαφανισμένη από την Δευτέρα 35χρονη Νάταλι Κρίστοφερ, ο σύντροφός της δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε και ήθελε ο ίδιος να διαπιστώσει τι είχε συμβεί.

Ο Κυριάκος, όπως είναι το μικρό του όνομα, χρειάστηκε να συγκρατηθεί από τους αστυνομικούς για να μην τρέξει κι αυτός στο γκρεμό, όπου είχε εντοπιστεί νεκρή η αγαπημένη του.

«Ούρλιαζε και έκλαιγε και προσπαθούσε να τρέξει στο μονοπάτι για να βρεθεί κοντά της», είπε ένας διασώστης που βρισκόταν στο σημείο. «Ήταν χαμένος και έτρεχε πάνω κάτω, προσπαθώντας να περάσει τον αστυνομικό κλοιό. Ηθελε να δει το πτώμα, δεν νομίζω πως μπορούσε να πιστέψει πως ήταν νεκρή», λέει ο ίδιος, στην μαρτυρία που επικαλείται η Daily Mail.

«Τον είδα ξανά αργότερα που είχε ηρεμήσε, αλλά το πρόσωπό του ήταν κάτασπρο. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο τόσο χλωμό», συμπλήρωσε ο διασώστης.

Αργότερα και μέσω εθελοντή διασώστη, ο Κυριάκος ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στον εντοπισμό της συντρόφου του, αλλά δεν θέλησε να μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης.

natali-ikaria-efxaristo

Το πόρισμα του ιατροδικαστή Νίκου Καρακούκη από την αυτοψία, επιβεβαιώνει ότι η 35χρονη αστροφυσικός βρήκε τραγικό θάνατο έπειτα από δυστύχημα: «Μετά την αυτοψία του χώρου που βρέθηκε η σορός αλλά και εξετάζο