Ικαρία - Θρίλερ: «Το κινητό της Νάταλι δεν έκλεισε ποτέ»

Αρκετά κοντά στο ξενοδοχείο (5-10 λεπτά), είναι η περιοχή από την οποία εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά  το κινητό της  Βρετανίδας βιολόγου που εξαφανίστηκε στην Ικαρία.

Ωστόσο, όπως είπε ο επικεφαλής των διασωστών Ικαρίας, κ. Μιχάλης Χριστοδούλου που μίλησε στο  Open TV, οι διασώστες δεν βρήκαν εκεί την κοπέλα. Όπως ανέφερε  χαρακτηριστικά ο ίδιος το κινητό δεν έκλεισε ποτέ.

Σήμερα πάντως, αναμένεται να γίνει μια ενδελεχής έρευνα στο σημείο. το οποίο είναι θαμνώδες

Επίσης, όπως εξήγησε για την περιοχή ο κ. Θεοδωράκης, τα μονοπάτια είναι δυο. Το ένα δεν είναι δύσβατο και όπως λέει χαρακτηριστικά περνάει και αυτοκίνητο αλλά το δεύτερο δεν είναι έτσι. Το δεύτερο μονοπάτι είναι δύσβατο ανηφορικό και οδηγεί σε ένα χωριό. Όπως αναφέρει στο OPEN TV εν λόγω δύσβατο μονοπάτι «σκαναρίστηκε» δυο φορές από δυο ελικόπτερα και μάλιστα σήμερα αναμένεται και drone.

Η ψυχολογική κατάσταση του συντρόφου της

Αναφερόμενος στην ψυχολογική κατάσταση του συντρόφου της Νάταλι Κρίστοφερ «την πρώτη μέρα όταν έγινε η αναγγελία της εξαφάνισης ήταν πανικοβλημένος και στεναχωρημένος και αναρωτιόταν πού να πάει να ψάξει την σύντροφό του. Μάλιστα, στις πρώτες έρευνες που έγιναν μετέβη μαζί με την Πυροσβεστική.

Την δεύτερη μέρα ο 38χρονος άνδρας ήταν πολύ πιο ψύχραιμος και συνειδητοποιημένος ζητώντας από τις Αρχές να έρθουν σε επαφή με την Πρεσβεία.