Εντείνεται το θρίλερ στην Ικαρία: Κάποιος άνοιξε για λίγο το κλειστό κινητό της εξαφανισμένης αστροφυσικού

Ένα απροσδόκητο γεγονός που εξέπληξε τους αστυνομικούς, συνέβη σχεδόν ένα 24ωρο μετά την εξαφάνιση της Βρετανίδας αστροφυσικού στην Ικαρία, και ενώ οι βρίσκονται επί ποδός για να την εντοπίσουν.

Συγκεκριμένα, ενώ το τηλέφωνο της 35χρονης φαίνεται να είχε κλείσει το απόγευμα της Δευτέρας, 5 Αυγούστου σήμερα το πρωί φάνηκε ανοικτό. Μάλιστα οι Αρχές έστειλαν δύο μηνύματα SMS στον αριθμό, τα οποία όμως έμειναν αναπάντητα. Οι αστυνομικοί βέβαια δεν μπορούν να γνωρίζουν αν αυτό άνοιξε από την ίδια ή από κάποιον άλλο, στην κατοχή του οποίου πέρασε το κινητό της με άγνωστο τρόπο.

Πάντως, από την προσπάθεια γεωεντοπισμού, βρέθηκαν δύο στίγματα εκπομπής σε διαφορετικά σημεία της Ικαρίας.

Τα σημάδια αίματος στο δωμάτιο

Το θρίλερ της εξαφάνισης περιπλέχθηκε περισσότερο όταν οι αστυνομικοί που εξερεύνησαν το δωμάτιο, εντόπισαν αιματοβαμμένα χαρτομάντηλα στο μπάνιο. Λίγο αργότερα τα στελέχη του γραφείου της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Σάμου, ανίχνευσαν τρεις κηλίδες αίματος πάνω στο μαξιλάρι που χρησιμοποιούσε η 35χρονη αστροφυσικός.

Ο σύντροφός της, ανέφερε στην κατάθεσή του πως το βράδυ της Κυριακής, άνοιξε η μύτη της 35χρονης, η οποία πήγε στην τουαλέτα και χρησιμοποίησε χαρτομάντηλα για να σταματήσει την ρινορραγία της. Οι αστυνομικοί από τα ευρήματα προσπαθούν να διαπιστώσουν αν η ρινορραγία προκλήθηκε από φυσικά αίτια ή από κάποιο χτύπημα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου που έμεινε το ζευγάρι, οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ «χτένισαν» όλο το δωμάτιο προκειμένου να βρουν τυχόν στοιχεία που να τους βοηθήσουν στην αναζήτηση.

Μεταξύ των πρώτων αντικειμένων που αφαιρέθηκαν από το δωμάτιο και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι και το σεντόνι με τις κηλίδες αίματος.