Ικαρία - Εξαφάνιση αστροφυσικού: Τι άκουσε και τι είδε η καμαριέρα του ξενοδοχείου

Νέα στίγματα από το κινητό τηλέφωνο της 35χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού που εξαφανίστηκε στην Ικαρία οδηγούν σε συγκεκριμένη περιοχή του νησιού, γεγονός που οδηγεί τις Αρχές να στρέψουν την προσοχή τους εκεί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sigma Live

Νωρίτερα, πρόσωπο που κατέχει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις, υπέδειξε σε συγκεκριμένο πάροχο κινητής τηλεφωνίας πώς απενεργοποιείται η κεραία κινητής τηλεφωνίας, που βρίσκεται εγκατεστημένη στην απέναντι περιοχή από την Ικαρία, με όνομα «Φούρνοι».

Η συγκεκριμένη κεραία προκάλεσε σύγχυση στις έρευνες, καθώς το τελευταίο στίγμα που εντοπιζόταν από το κινητό τηλέφωνο της αγνοούμενης, ήταν από την περιοχή των «Φούρνων». Αυτό συνέβαινε επειδή το κινητό της τηλέφωνο «έπαιρνε σήμα» από το απέναντι νησί και όχι από αυτό της Ικαρίας. Ωστόσο από την ώρα που απενεργοποιήθηκε η κεραία στους «Φούρνους», εντοπίστηκαν

«Άκουσα φωνές»

Εντωμεταξύ, εντείνεται το θρίλερ, αφού η καμαριέρα του ξενοδοχείου που διέμενε η 34χρονη, ανέφερε πως άκουσε φωνές από το δωμάτιο, λίγες ώρες πριν χαθούν τα ίχνη της γυναίκας.

«Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ», είπε η καμαριέρα στον ξενοδόχο και στην ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο δωμάτιο του ζευγαριού στο ξενοδοχείο της Ικαρίας βρέθηκαν κηλίδες αίματος. Το αίμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προέρχεται από ρινορραγία, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν προέρχεται από κάποια φυσική ρινορραγία ή μετά από χτύπημα. Παράλληλα αναμένεται να γίνει εξέταση DNA στα ευρήματα, ενώ έχει ζητηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου του συντρόφου της 34χρονης αστροφυσικού, ώστε να εξακριβωθούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε τις κρίσιμες ώρες της εξαφάνισης της.

Ενισχύθηκαν οι έρευνες

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι οι έρευνες έχουν ενισχυθεί τόσο από ξηρά, από αέρα αλλά και από θάλασσα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sigma Live, ολα τα πλοία έχουν ενημερωθεί από το Λιμενικό της περιοχής, προκειμένου να αναφέρουν άμεσα αν εντοπίσουν οτιδήποτε.

Πώς περιγράφουν την 34χρονη οι φίλες της

Ως έναν πολύ θετικό, αθλητικό και δραστήριο άνθρωπο περιγράφουν τη Νάταλι Κρίστοφερ, άτομα του περιβάλλοντός της. Οπως ανέφερε στο 24news φίλη της, η 34χρονη έχει πάθος με όλα τα αθλήματα, όπως το τρέξιμο, την αναρρίχηση, την καλαθόσφαιρα και την ποδηλασία και είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

«Είναι ένα άτομο που έβγαινε συχνά για να αθληθεί μόνη της, καθώς δεν φοβόταν, ούτε σκεφτόταν τους κινδύνους που ενδεχομένως να συναντούσε», αναφέρει.

Η 34χρονη έχει ως επάγγελμα την Αστροφυσική, ενώ μέσω αυτής έχει κάνει προσπάθειες για να φέρει κοντά τις δύο πλευρές, την ελληνοκυπριακή και τουρκοκυπριακή κοινότητα στην Κύπρο.