Νεκρός σε τροχαίο ο γιος του ιδιοκτήτη των καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς», Αλέξανδρος

Γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς» είναι ο 23χρονος νέος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον Άγιο Στέφανο.  Ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς οδηγούσε το όχημά του το απόγευμα της Τρίτης στη λεωφόρο Τραπεζούντος 63, στον Άγιο Στέφανο, όταν ενώ επιχειρούσε προσπέραση σε προπορευόμενο αυτοκίνητο, ξέφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα τη μοιραία πρόσκρουση.

Ο νεαρός Αλέξανδρος οδηγούσε μόνος του ένα αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen Golf GTI. Στη λεωφόρο Τραπεζούντος 63, στον Άγιο Στέφανο, προσπαθώντας να κάνει προσπέραση άλλου ΙΧ, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δέντρο. Πυροσβέστες και αστυνομικοί κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα τον άτυχο νεαρό.

Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο άτυχος 23χρονος, ο οποίος διακομίστηκε στο ΚΑΤ.   Στο νοσοκομείο τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ λίγο νωρίτερα έγινε γνωστό πως το θύμα του τροχαίου ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς». Την προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Κηφισιάς.

Είχε ξεγελάσει τον θάνατο το 2014 – Απόψε όμως δεν τα κατάφερε…

Ο γιος του ιδιοκτήτη της πασίγνωστης αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών, είχε «φλερτάρει» άλλη μια φορά με τον θάνατο, πριν από πέντε χρόνια.

Ήταν Αύγουστος του 2014, και ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς – 18 ετών τότε -μαζί με τον πατέρα του, επίσης Αλέξανδρο Ζαχαριά, επέστρεφαν σπίτι τους. Την κατακόκκινη Φεράρι, την οδηγούσε ο πατέρας του.

Στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, ο πατέρας του άτυχου νεαρού, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, στην προσπάθεια να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που ήδη είχαν συγκρουστεί.

Οδυνηρές μνήμες…

Το τραγικό δυστύχημα θυμίζει και εκείνο που είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2017. Τότε είχε σκοτωθεί ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, Απόστολου.

Μαζί του στο τροχαίο με την Πόρσε, είχε σκοτωθεί ο φίλος του, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. Στο ίδιο τροχαίο είχε όμως σκοτωθεί η τότε σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία, αλλά και ο μόλις τριών ετών γιος τους, Παύλος.

Το μοιραίο τροχαίο είχε συμβεί στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όταν η Πόρσε εξετράπη της πορείας της και καρφώθηκε πάνω στο σταθμευμένο όχημα όπου βρισκόταν η 33χρονη Αποστολία, με τον μικρό γιο της. Όλοι τους είχαν σκοτωθεί ακαριαία.