Δολοφονία βιολόγου: Δεν άντεξε να ακούσει όλη την αλήθεια ο σύζυγος της Eaton

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της άτυχης 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton που βιάστηκε και σκοτώθηκε από τον 27χρονο Χανιώτη, πατέρα δύο μικρών παιδιών. Από την πρώτη στιγμή που εξαφανίστηκαν τα ίχνη της 60χρονης γυναίκας, ο σύζυγος και τα παιδιά της έσπευσαν στην Κρήτη προκειμένου να κινήσουν γη και ουρανό, για τον εντοπισμό του δικού τους ανθρώπου.

Όταν δυστυχώς η βιολόγος εντοπίστηκε νεκρή στην σπηλιά αναχώρησαν για την πατρίδα τους. Ο επικεφαλής των ερευνών στην Κρήτη ενημέρωνε καθημερινά τους οικείους της για τις εξελίξεις των ερευνών.

Στο τελευταίο τηλεφώνημα στο οποίο τους είπε ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν σεξουαλικό, ο σύζυγος της δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. Δεν θέλησε να μάθει πολλές λεπτομέρειες και έδωσε το τηλέφωνο στην αδελφή της Suzanne Eaton, που έμαθε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του φοβερού εγκλήματος.

Ο δολοφόνος έβλεπε δελτία ειδήσεων

O 27χρονος όταν έβλεπε τα δελτία ειδήσεων για την εξαφάνιση της Suzanne Eaton εκνευριζόταν με τη στάση του να προκαλεί υποψίες στη σύζυγό του. Κάπως έτσι άρχισαν από την πλευρά της οι πιεστικές ερωτήσεις για την υπόθεση και κάποια στιγμή ο αγρότης της αποκάλυψε την αλήθεια.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος πέρασε αμίλητος χθες το απόγευμα την πόρτα του εισαγγελέα και δεν απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το αν έχει μετανιώσει για τις ειδεχθείς πράξεις του. Ο εισαγγελέας τού απήγγειλε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της παράνομης οπλοκατοχής.